Tamam kardeşim yapmazsan yapma hadi iyi günler.10 Tane youtuber için 50 mb fazla değilmi ?
Yaptım bile/birde kendi modlarımdan ekliyimmi ?Tamam kardeşim yapmazsan yapma hadi iyi günler.
Yaptım bile/birde kendi modlarımdan ekliyimmi ?Tamam kardeşim yapmazsan yapma hadi iyi günler.
Ekledim o moduda sorun yok 50 mb için tatsızlık olmasın birde kendi modumu ekliyimmmi ?Tamam kardeşim yapmazsan yapma hadi iyi günler.
Ekledim bile o moduda 50 MB için tatsızlık çıkmasın birde kendi modumdan bir kaçını ekliyimmi ?Tamam kardeşim yapmazsan yapma hadi iyi günler.
Tabii ki yararlı bulduğunuz modları ekleyiniz survival oynayacağım modlarla.Ekledim bile o moduda 50 MB için tatsızlık çıkmasın birde kendi modumdan bir kaçını ekliyimmi ?
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesaj olarak kardeş. Ben biraz gizliliğe önem veririm.şu an modların mediafire'a yükleniyor sadece optifineyi ve not enoug itemsi yapamadım olmadı nei'de hata var açılmıyor mc. Birde x'e basınca enchant açılma neide var nei yerine craft guide modunu ekledim (itemlerin nasıl yapıldığını gösteriyor.)He son olarak mesaj olarakmı yolluyayım linkini yoksa bu konuyamı atıyım ?