İstek Mumble serveri (Forum için. Official.)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Skype varken saçma gibi, veya teamspeak. Ayrıca ben sesli sohbetlere katılmam -,-
Skype çok lag oluşturur bence.
(Kasma değil, lag. Bazı kişiler anlamıyorda söyleyeyim dedim.)
Edit: Pcyide kastırabilir yani pcye göre değişir ama diğer programlarda kasma ve lag sorunu olmuyor.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Forum zaten vakit geçirmek için veya oyunlar hakkında sohbet etmek için oluşturulmuş bir ortam. Bu yüzden böyle bir şeyin olacağını pek sanmıyorum. Şu an forumun durgun dönemlerinden biriyiz o iş içinde bir kaç görevli gerekiyor. Fakat fikrinizi sevdim, forum oyun esnasında anında iletişimi sağlayamadığı için bu konuda eksik kalıyor. Eğer üst yönetim onaylarsa neden olmasın ?

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Forum zaten vakit geçirmek için veya oyunlar hakkında sohbet etmek için oluşturulmuş bir ortam. Bu yüzden böyle bir şeyin olacağını pek sanmıyorum. Şu an forumun durgun dönemlerinden biriyiz o iş içinde bir kaç görevli gerekiyor. Fakat fikrinizi sevdim, forum oyun esnasında anında iletişimi sağlayamadığı için bu konuda eksik kalıyor. Eğer üst yönetim onaylarsa neden olmasın ?
Hadi imzamızı atıyoruz moderatör amcaya :(

1 beğeni = 1 imza

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Skype varken saçma gibi, veya teamspeak. Ayrıca ben sesli sohbetlere katılmam -,-
Sesli sohbetleri sırf dinlesen de olabiliyor yerine göre. Skype'a muhalefet olmam gerekirse, Mumble'da kurulacak odalar belli, sabit. Yani bildiğim kadarıyla Skype'ta grup görüşmesi yapmak için hep sıfırdan kurup herkesi toplayabilmek gerekecek. Server kurulursa o anda orada bulunanlar rahatça oyun oynayabilir veya muhabbet edebilirler. Bir laflarına bakar. :sgül:

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Sesli sohbetleri sırf dinlesen de olabiliyor yerine göre. Skype'a muhalefet olmam gerekirse, Mumble'da kurulacak odalar belli, sabit. Yani bildiğim kadarıyla Skype'ta grup görüşmesi yapmak için hep sıfırdan kurup herkesi toplayabilmek gerekecek. Server kurulursa o anda orada bulunanlar rahatça oyun oynayabilir veya muhabbet edebilirler. Bir laflarına bakar. :sgül:
Tamam işte, Teamspeak?

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Anonimlik varsa eğer programda kötü bir fikir. Çünkü anonim olup ortamın ahlakını bozan herifler olacaktır muhtemel.
Fakat öyle bir şey yoksa güzel fikir (*hiç Mumble kullanmadı*)

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Anonimlik varsa eğer programda kötü bir fikir. Çünkü anonim olup ortamın ahlakını bozan herifler olacaktır muhtemel.
Fakat öyle bir şey yoksa güzel fikir (*hiç Mumble kullanmadı*)
İsim seçmen gerekiyor elbet ama farklı isim seçenler olada bilir. O durumda servere şifre uygulaması vb. olabilir. Veyahut ban hammer. :sgül: