[ISTEK] NPC li Pet Skripti

Leqo

MineKnight MMORPG
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bana bi pet sistemi lazim npc ye tiklayinca pet listesi acilicak ve 8 tane pet olmasi gerek.Istedigim petler ; tavuk,domuz,inek,ocelot,yarasa,magma cube,golem,balçık
Petlerin fiyatlari : tavuk 500 zumrut
domuz 800 zumrut
inek 800 zumrut
ocelot 1000 zumrut
yarasa 1500 zumrut
balcik 2200 zumrut
golem 3000 zumrut

Yanlizca tek bir pet cagirilabilsin ve petler sizi takip etsin istediklerim bu kadar tesekkurler şimdiden.Normal de daha ayrintili şu an icin temel olarak istiyorum tesekkurler simdiden iyi forumlar..

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun için para ödemen gerekebilir bedavaya yaptıracağını pek sanmıyorum

erenbulbulbul

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
şöyle bir pluginim var. (paralı)
ruh kağıtları var, kağıda sağ tıklayınca pet geliyor peşinde koşuyor, düşmanlara dalıyor.
pet'e eğilip sağ tıklandığında tekrar kağıt oluyor. Ayrıca pet öldüğünde kağıt oluyor eline geliyor.

istersen satarım .,.

EDİT: PLUGİNLERİ DIŞLAMAYALIM :(
PLUGİNLERE SAHİP ÇIKALIM

Son düzenleme:

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında istediğim çok basit bir skript ancak ne kadara mal olur ki bu skript
Sadece hayvan satma plugini istesen kolay ama sen bunların sürekli seni takip etmesini başka işlere yaramasını falan istiyorsun ki bunu da yapmak pek basit değil bana göre Sen şimdi hazır bi pet plugini indir npc den tıkladığımızda execute player command ile o pluginin petini versin senin için daha kolay ve ucuz olur

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapmaya çalışacağım, fakat acelesi varsa bulaşmayayım. Yarından önce başlayamam. Özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirsin.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi