yusufakguntr
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Serverimde özel blok yapmak istiyorum. Örneğin köylü marketine bunu ayarlayıp 64 diamonda 2 tane vs vererek o özel blok ile özellikler alma ayarlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim ?
Özel PM Den İp Ver 2 Miz Özel Bir Blok Bulup Onunla Takas Yapalım Ben Yapacağım Şeyi Biliyorum .dKöylü takas pluginini biliyorumBana özel blok sistemi lazım ya mesala adı XXCraftÖzelBlok olucak yahu
![]()
Özel PM Den İp Ver 2 Miz Özel Bir Blok Bulup Onunla Takas Yapalım Ben Yapacağım Şeyi Biliyorum .d
Yardım Ederimde zamanım yok yahuDaha makineyi kiralamadım mapla falan uğraşıyorum tek başıma olmak bir zor oluyor varyaa
Ortak açıcak birisi olsa tüm yük bana binince çok zoro oluyor ya.
Katman kayasını bir yolla bulup özel item gibi kullanılabilir. Ek özellik bastığımda normalinden farklı olarak görecekse yani örneğin konuşamadım yahuYardım Ederimde zamanım yok yahuForumda Yardımı olan kişilere yardım etmekten grur duyuyorum onlara yardım ettikce kendimde öğreniyorum.
Mesela O Blok : Katman Kayası Olabilir ? Ama Sonsuzluk Falan Bas.
Markette Katman Kayasını Sonsuzluk 1 ile Satmak İstiyormusun . ? O Zaman Anvil ( örs ) de sonsuzluk 1 Yapıp /iteminfo yap. Orda (7#d) Gibi Yazar "d" nin yerinde bir harf bulunur. onu yaz. item edit satılsın bu kadar !Katman kayasını bir yolla bulup özel item gibi kullanılabilir. Ek özellik bastığımda normalinden farklı olarak görecekse yani örneğin konuşamadım yahuköylü markette katman kayasının sonsuzluk 1 i olmassa kabul ettirtmesse süper
Var mı ya ortak açıcak çok zor oluyor tek başıma skript yaz plugin ayarla map yap warp yap
![]()
Report Edildin!abi nolur tıklayınLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.