[İSTEK] Özel blok

yusufakguntr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Serverimde özel blok yapmak istiyorum. Örneğin köylü marketine bunu ayarlayıp 64 diamonda 2 tane vs vererek o özel blok ile özellikler alma ayarlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim ?

iMamiReyiZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardes o anca modlarla olur mesela nether yıldızını ***Craft Bonus Kuponu Yapabilirsin.

Ama Şöyle bir şey Var. Köylü Takas İçin ShopKeepers Adlı Plugin Lazım.

İndirmek İçin:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
:p :) :D

yusufakguntr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Köylü takas pluginini biliyorum :p Bana özel blok sistemi lazım ya mesala adı XXCraftÖzelBlok olucak yahu :D

iMamiReyiZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:p Daha makineyi kiralamadım mapla falan uğraşıyorum tek başıma olmak bir zor oluyor varyaa :( Ortak açıcak birisi olsa tüm yük bana binince çok zoro oluyor ya.
Yardım Ederimde zamanım yok yahu :( Forumda Yardımı olan kişilere yardım etmekten grur duyuyorum onlara yardım ettikce kendimde öğreniyorum.

Mesela O Blok : Katman Kayası Olabilir ? Ama Sonsuzluk Falan Bas.

yusufakguntr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yardım Ederimde zamanım yok yahu :( Forumda Yardımı olan kişilere yardım etmekten grur duyuyorum onlara yardım ettikce kendimde öğreniyorum.

Mesela O Blok : Katman Kayası Olabilir ? Ama Sonsuzluk Falan Bas.
Katman kayasını bir yolla bulup özel item gibi kullanılabilir. Ek özellik bastığımda normalinden farklı olarak görecekse yani örneğin konuşamadım yahu :D köylü markette katman kayasının sonsuzluk 1 i olmassa kabul ettirtmesse süper :p Var mı ya ortak açıcak çok zor oluyor tek başıma skript yaz plugin ayarla map yap warp yap :(

iMamiReyiZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Katman kayasını bir yolla bulup özel item gibi kullanılabilir. Ek özellik bastığımda normalinden farklı olarak görecekse yani örneğin konuşamadım yahu :D köylü markette katman kayasının sonsuzluk 1 i olmassa kabul ettirtmesse süper :p Var mı ya ortak açıcak çok zor oluyor tek başıma skript yaz plugin ayarla map yap warp yap :(
Markette Katman Kayasını Sonsuzluk 1 ile Satmak İstiyormusun . ? O Zaman Anvil ( örs ) de sonsuzluk 1 Yapıp /iteminfo yap. Orda (7#d) Gibi Yazar "d" nin yerinde bir harf bulunur. onu yaz. item edit satılsın bu kadar !

yusufakguntr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
  • Yo hayır yanlı anladın dostum :D Sonsuzluklu katman kayası ile alınan itemleri normal katman kayası ile alma bugu olmaz değil mi ? Ticarette düşünün köylü ticaretinde