[İSTEK]Oku İcinden Gecirme.

Dul Bırakan

Ďℍ₰ ƐXƬΛSY ☠™ //// ƵŦ|☪ Naked™
En iyi cevaplar
0
Merhaba ARkadaşlar Benim Serverimde İzleyiclierin İcinden Okun Geçmesini İstiyorum Olmassa Başka Yolu YOkmu Işınlama Haric ?

Serverimde if player is spectator komtu vardir .

Nitrado Parası İle Yapacak varsa Skype -> ankman255.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onları görünmez yapıp gamemode 1 versen daha kolay değil mi? WG hala çalışacaktır

Dul Bırakan

En iyi cevaplar
0
Malesef sadece paypal ile çalışıyorum ki paypal hesabının da olmadığını varsayıyorum.
Bukkit'de oyuncuyu tamamen gizleyen bir sistem var mı bilmiyorum fakat gelen vektörü diğer taraftan aynı şekilde yeni bir okla yollayarak yapılabilir.
Peki Anladım Fakat Mesela Ok Adama 4 Block Yanına gelince 10 block yukarı ışınlayabilirmiyiz.
Ben Spawna Gitmeyi Ayarladım Siz Belki 10 Block Yapmayı Yaparsınız
Kod:
on login:
    if {spawn} is not set:
        set {spawntp2} to location of the player
        set {spawn} to 1
every 1 ticks:
    loop all players:
        if loop-player is spectator:
            set {yer.%loop-player%} to location of loop-player
            loop all snowballs or eggs or fireballs or arrows in radius 4 around block at {yer.%loop-player%}:
                teleport loop-player to {spawntp2}

on skript start:
    delete {spawn}

SirJoan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yahu hiçbir halt bilmediğiniz halde neden bu kadar ego yapıyorsunuz anlamıyorum.
1 seconds = 20 tick
20 işlem yapılabilir.
Loop işlemlerinde değişkenler hashmap türevi olduğu için stacklanır.
O skript 10 oyuncu ile çalıştıktan 5 saat sonra 50MB üstü bir veritabanın olacak ve skript veritabanından bilgileri yavaş almaya hantallaşmaya başlayacak.
CPU'nun dibini sıyıracak.
Devamını söylersem sürpriz bozulur,çapınız kadar ego yapın.
Doğru. Kod yazmanında bi adabı vardır. Çok CPU harcasın ben CPU alırım demek iyi bir şey değil.

Dul Bırakan

En iyi cevaplar
0
Yahu hiçbir halt bilmediğiniz halde neden bu kadar ego yapıyorsunuz anlamıyorum.
1 seconds = 20 tick
20 işlem yapılabilir.
Loop işlemlerinde değişkenler hashmap türevi olduğu için stacklanır.
O skript 10 oyuncu ile çalıştıktan 5 saat sonra 50MB üstü bir veritabanın olacak ve skript veritabanından bilgileri yavaş almaya hantallaşmaya başlayacak.
CPU'nun dibini sıyıracak.
Devamını söylersem sürpriz bozulur,çapınız kadar ego yapın.
şu an Serverim Skript İle Yapılmış Bİrşey Tps 19.27 Yani Sen Yap Gerisine KAaarışma

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Skript ile imkansız bir olay, vektör kaydedip oyuncunun arkasından aynı hız, aynı yön ile çıkarmak. Onunda bir eklentisi varsa bilemiyorum.