Architectus
HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
- En iyi cevaplar
- 0
(İSTEK) - Otomatik Chat Silici. Yapana LİKE.
Her 1 dk da bir kez sohbeti silsin. /HERKEZİN.
Every 1 minutes:(İSTEK) - Otomatik Chat Silici. Yapana LİKE.
every 5 minutes:
loop 200 times:
broadcast "&f"
wait 2 ticks
broadcast "&3Sohbet Otomatik Olarak 5 Dakikada Bir Temizlenir"
command /cc:
permission: sohbet.temizle
trigger:
loop 200 times:
broadcast "&f"
wait 2 ticks
broadcast "&3Sohbet %player% Tarafindan Temizlendi"
Arkadas 1 dk yazmis kor musun arkadas tum chat yazmamis broadcast yapman yanlis konsolu da temizlerevery 1 minutes: bence kötü olur. every 5 minutes daha iyi olur fakat yinede vereyim
ve sergun üzgünüm ki 20 yazı sadece görünen kısmı kapatır. tekerlek ile yukarı çıkıp konuşmalara bakabilirler.
bütün chatı silecek kadar saydım ve 89 mesaj bütün chatı siliyordu.
every 1 minute:
[TAB]loop 89 times:
[TAB][TAB]broadcast ""
[TAB][TAB]wait 0.5 second
[TAB] lar yerine 1 tab at (escnin 2 tuş altı)
Arkadas 1 dk yazmis broadcast yazman yanlisKod:every 5 minutes: loop 200 times: broadcast "&f" wait 2 ticks broadcast "&3Sohbet Otomatik Olarak 5 Dakikada Bir Temizlenir"
Buda Elle Temizleme
Kod:command /cc: permission: sohbet.temizle trigger: loop 200 times: broadcast "&f" wait 2 ticks broadcast "&3Sohbet %player% Tarafindan Temizlendi"
Birseyde de cok bilmislik yapmayinevery 1 minutes: bence kötü olur. every 5 minutes daha iyi olur fakat yinede vereyim
ve sergun üzgünüm ki 20 yazı sadece görünen kısmı kapatır. tekerlek ile yukarı çıkıp konuşmalara bakabilirler.
bütün chatı silecek kadar saydım ve 89 mesaj bütün chatı siliyordu.
every 1 minute:
[TAB]loop 89 times:
[TAB][TAB]broadcast ""
[TAB][TAB]wait 0.5 second
[TAB] lar yerine 1 tab at (escnin 2 tuş altı)[DOUBLEPOST=1420112899,1420112787][/DOUBLEPOST]
Bunu kullanma derim. çünkü loop 200 times : broadcast bilmemne demişsin. sonuna böyle bir şey versen bile saçmalarsın çünkü loop 200 times o eventten sonraki herşeyi 200 kere loopla demek. broadcastı 200 kez looplarsa sohbet temizlenmez, sohbeti bırak sw laga boğulur
Mesaj falan kasmiyorum tapatalk mesajlari birlestiriyor diye dusundum birlestirmemis mesaj kasan sensinSergun süper mesaj kasıyorsun nasıl ardı ardına mesaj attın merak ediyorum forum buna izin veriyormu ?
adam 1 dk da bir demişKod:every 5 minutes: loop 200 times: broadcast "&f" wait 2 ticks broadcast "&3Sohbet Otomatik Olarak 5 Dakikada Bir Temizlenir"
Buda Elle Temizleme
Kod:command /cc: permission: sohbet.temizle trigger: loop 200 times: broadcast "&f" wait 2 ticks broadcast "&3Sohbet %player% Tarafindan Temizlendi"
Bu arada görüş açın temizlenmiş olurBu arada konsolu temizleyemezsin
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Log da sismis olyr, o yazilari takip edemeyecek kadar becerin yok ise bilgisayar kullanma.Bu arada görüş açın temizlenmiş olur
SON TEKNOLOJI IPADIMDAN GONDERIYORUM (iPad 2 :/)
Konsola mesaj yollayinca konsol nasil rahatliyor hala cozemedimSergun sen kendi işine ben kendi işime hadi
SON TEKNOLOJI IPADIMDAN GONDERIYORUM (iPad 2 :/)
benim kodlarım biraz fazla yoğunda dk başı kod yazılıyor oyuncuların adları fazla uzun konsol fazla kalabalık gözüküyor adamlar ayırt edemiyorun en sonunda sadece konsola mesajlar göndererek konsolu temizleme çabasına giriyorum (sırf sinirdenKonsola mesaj yollayinca konsol nasil rahatliyor hala cozemedim
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi