Adam öyle istememiş. Oyuncu öldüğü yerde izleyici olacak. 5 saniye sonra tekrar doğduğunda ise spawnda yani eski yerde oyuna başlayacakBuyur dostum, 1.8 de çalışır.PHP:on respawn: execute console command "gamemode 3 %player%" send "&bIzleyici modundasin." to player wait 5 seconds execute console command "gamemode 0 %player%"
On death:
execute console command "gamemode 3 %player%"
send "&4 Öldün ve İzleyici Moduna Geçtin." to player
wait 5 real seconds
execute console command "gamemode 0 %player%"
send "&a Izleyici Modundan Çıktın.
şöyle daha mantıklı;Buyur dostum, 1.8 de çalışır.PHP:on respawn: execute console command "gamemode 3 %player%" send "&bIzleyici modundasin." to player wait 5 seconds execute console command "gamemode 0 %player%"
on death:
....set {ölümyeri.%victim%} to location of victim
on respawn:
....if {ölümyeri.%player%} is set:
........execute console command "/gm 3 %player%"
........teleport the player to {ölümyeri.%player%}
Oyuncu öldüğünde yeniden doğ a basmazsa buga girer on respawn en iyisi.şöyle daha mantıklı;
PHP:on death: ....set {ölümyeri.%victim%} to location of victim on respawn: ....if {ölümyeri.%player%} is set: ........execute console command "/gm 3 %player%" ........teleport the player to {ölümyeri.%player%}
daha mantıklı olabilir. Denemedim ...
zaten on respawnOyuncu öldüğünde yeniden doğ a basmazsa buga girer on respawn en iyisi.
Düzenledin ^^zaten on respawn)))
Düzenledin ^^
Alıntı yaptığım mesajda on death yazıyor
Edit: Düzenlememiş
Edit2: Ben fail olmuşum gidiyom bb.
oldu gibi ama öldüğü yerde doguyor onun yerine spawnda dogması gerek bide izleyici olarak beklemiyor 10 sn flan beklesin ama beklemiyordirek oldugu yerde doguyorşöyle daha mantıklı;
PHP:on death: ....set {ölümyeri.%victim%} to location of victim on respawn: ....if {ölümyeri.%player%} is set: ........execute console command "/gm 3 %player%" ........teleport the player to {ölümyeri.%player%}
daha mantıklı olabilir. Denemedim ...
skype ekle dostum, badboy.313oldu gibi ama öldüğü yerde doguyor onun yerine spawnda dogması gerek bide izleyici olarak beklemiyor 10 sn flan beklesin ama beklemiyordirek oldugu yerde doguyor
Hala gerekiyorsa çok kolay bir şey yazabilirim.oldu gibi ama öldüğü yerde doguyor onun yerine spawnda dogması gerek bide izleyici olarak beklemiyor 10 sn flan beklesin ama beklemiyordirek oldugu yerde doguyor
Bence YapHala gerekiyorsa çok kolay bir şey yazabilirim.
Kod:On death: execute console command "gamemode 3 %player%" send "&4 Öldün ve İzleyici Moduna Geçtin." to player wait 5 real seconds execute console command "gamemode 0 %player%" send "&a Izleyici Modundan Çıktın.
Çok iyi bilgim yok ama elinden geldiği kadar![]()