Skript sorun çıkartır ve ram yer dediler bende kullanmadım yinede saolunezrankpro pluginini kullanabilirsin, yada skript kullanabilrsin
bu skript o kadar sorun çıkarmaz. skript eğer bir event herzaman (eğer bi skript bir oyuncunun her hareketini kaydederse veya her komutunu veya her saniye loop ) ederse lag yapar. böyle komutlu skriptler pek lag yapmaz. Ama senin ram ve server kalitene bağlıSkript sorun çıkartır ve ram yer dediler bende kullanmadım yinede saolun
Emir BeyRütbe atlamak için Rankup'u kullanabilirsin. Ama atalamak için ne kullanabilirsin bilmiyorum.
LAMAK![]()
Skype adresinizi verirseniz. Skype adresinizi eklemiş olurum. Ayrıca Skype adresinizi vermiş olursunuz.Emir Bey
Skype üzerinden isteğimi kabul edermisiniz.I'M MutantPanda
altın nal ödülünü kazandınız tebrikler. Skype adresi emrsmskofficialSkype adresinizi verirseniz. Skype adresinizi eklemiş olurum. Ayrıca Skype adresinizi vermiş olursunuz.
İstek atıyorum emir bey kabul etmiyorsunuz İsmim Furkan MutantPandaSkype adresinizi verirseniz. Skype adresinizi eklemiş olurum. Ayrıca Skype adresinizi vermiş olursunuz.