Istek Plugin|Ban

MrAga98

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sa Herkeze
Hile Acan bi oyuncu var banliyoruz ama yeniden giris yapiyor modemini kapatip acarak
bunun bir cozumu olmali UUID deyistirip yeniden giriyor modemi kapatip yeniden giriyor max-reg ipi 2 olsada /authme accounts dan bakinca 11 hesabi oldugunu gosteriyor biraz arastirma yaptim /mac-id diye bi komut varmis plugini bulamadim bu konuda bilgisi olan varsa yardimci olsun Lutfen.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
"/mac-id" adında bir komut duymadım ve görmedim. Mac adresi üzerinden ban atmayı planlıyorsan eğer client üzerinde değişiklik yapıp sunucuya mac adresini göndermesini sağlamalısın ki çok zor. Sana önerdiğim gibi AdvancedBan kullanmalısın ve config dosyasından UUID kullanımını kapatmalısın; bu sayede UUID üzerinden değil nickname üzerinden ban atacaktır. (Özel mesajında bir hata gördüğünü söylemişsin konsolda, bu hatayı paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırım)

MrAga98

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"/mac-id" adında bir komut duymadım ve görmedim. Mac adresi üzerinden ban atmayı planlıyorsan eğer client üzerinde değişiklik yapıp sunucuya mac adresini göndermesini sağlamalısın ki çok zor. Sana önerdiğim gibi AdvancedBan kullanmalısın ve config dosyasından UUID kullanımını kapatmalısın; bu sayede UUID üzerinden değil nickname üzerinden ban atacaktır. (Özel mesajında bir hata gördüğünü söylemişsin konsolda, bu hatayı paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırım)
Isime Ban atma sorunu skriptle cozdum sorun ipi baninda AdvancedBan Hatasini Ozelden atiyorum.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Isime Ban atma sorunu skriptle cozdum sorun ipi baninda AdvancedBan Hatasini Ozelden atiyorum.
Dediğim gibi config dosyasından UUID olayını kapatsaydın bu hatayı almazdın. Configden UUID seçeneğini kapatmalısın çünkü plugin oyuncunun UUID sini almaya çalışıyor ve başaramıyor.

MrAga98

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
UUID sorunu skriptle cozdum isim baniyla oyuncuyu engeleme olmuyor crack oldugu icin yeni isimle giris yapa biliyor.
Senin onerin nedir mac address hakinda ?

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer crack sunucu ise böyle olaylar normal :D Bu konuda yapabileceğin hiçbir şey yok. İnternet IP'si değiştiğinde bunu bilmenin bir yolu olduğunu sanmıyorum. Yani en iyi ihtimalle siteden kayıt gibi bir sistem yapabilirsin.

MrAga98

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer crack sunucu ise böyle olaylar normal :D Bu konuda yapabileceğin hiçbir şey yok. İnternet IP'si değiştiğinde bunu bilmenin bir yolu olduğunu sanmıyorum. Yani en iyi ihtimalle siteden kayıt gibi bir sistem yapabilirsin.
Ayn guzel Fikir :) soyle bir sey dusundum e postaya onay kodu gidicek bu sekilde kayit olucak ve sanirim website uzerinden mac bani atila biliyor

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayn guzel Fikir :) soyle bir sey dusundum e postaya onay kodu gidicek bu sekilde kayit olucak ve sanirim website uzerinden mac bani atila biliyor
Daha doğrusu parasız premium gibi bir şey yapmış olursun. Yani yeni bir e-posta açmadan kimse yeni hesap açamazsa bu olayları büyük ölçüde azaltırsın. Bu yeni bir şey değil. SonOyuncu gibi sunucular kendi özel Launcher'larını bile yapıyorlar :D

MrAga98

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha doğrusu parasız premium gibi bir şey yapmış olursun. Yani yeni bir e-posta açmadan kimse yeni hesap açamazsa bu olayları büyük ölçüde azaltırsın. Bu yeni bir şey değil. SonOyuncu gibi sunucular kendi özel Launcher'larını bile yapıyorlar :D
Evet Ama Giris icin Sitenin aktiv ve bugsuz olmasi lazim ve site hakinda pek bilgim yok dedigin sistem cok mantikli sadece benim bilgimin disinda