Istek Plugin

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Essentials Pluginidir Ve Bunun Yanında birçok Özellikde Barındırmaktadır.

Yüklemekte Yada Herhangi Birşeyde Sıkıntı Çekersen Skype Üzerinden Elimden Geldiğince Yardım Etmeye Çalışırım.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

JackJapool[MyOnur]

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
soledilerde bana ben ordan baktim /me felan ilgili bise bulamadim skype ekliyim twden yaparsın Skypemde eklisin zaten jackjapool1 :)

>>TheLegend<<

En iyi cevaplar
4
Hayır Kardeşim Sadece Essentials İle Bu Komutu Gerçekleştirebilirsin Az Önce Emin Olmak İçin Tekrar Denedim Ve Yanılmadım.

Essentials Yükleyip - "/me <yazi>" Gibi Bir Komut Girin Konsol Üzerindende Girerseniz Görebilirsiniz.

JackJapool[MyOnur]

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bak bende olan essentialslarin isimleri Essentials EssentialsChat EssentialsGeoIP EssentialsAntiBuild EssentialsGroupBridge EssentialsGroupManager EssentialsProtect EssentialsSpawn

>>TheLegend<<

En iyi cevaplar
4
Dediğim Gibi
Az Önce Denedim Fotoğrafta Çekebilirim İstiyorsan.
"/me" Komutunu Essentials Plugini Sağlar Tek Başına Essentials Bu Görevi Görebilir.
Verdiğim Linkteki Essentials Pluginini Dene.

JackJapool[MyOnur]

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardesim sen anlamadin glba :D oplar /me yazınca nick : mesaj yazmasın nick ===> Mesaj yazsın ama op olmayanlarda /me yazınca Nick : Mesaj Yazsın yani default[DOUBLEPOST=1377184403,1377182006][/DOUBLEPOST]@Hsbas @HarunAkıska @Ranork @>>TheLegend<< güncel lütfen yardım edin[DOUBLEPOST=1377187285][/DOUBLEPOST]GEREK KALMADI on2maymun skypeden soledi :p

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onu Bizde Çözdük Fakat Bende İlk Önce Senin Gibi Yanıldım.
Farklı bir şey İstiyor Tam Olarak Kavrayamadım
Hiç Görmediğim Ve Yapmadığım.
Anladığım Kadarı İle
"/me" Komutunu OPlar Ve Oyuncuların Farklı Şekillerde Kullanılmasını İstiyor.

Şöyle demek istiyor normal kişiler me yapınca :

<nick> : <mesaj>

Oplar yapınca :

<nick> ==> <mesaj>

yazsın istiyor yani normaller yazınca " : " işareti olsun , oplar yazınca ok işareti olsun :D