<<< İSTEK PLUGİN >>>

NightRookie

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar Ben NighTRookie Yakında RPG Server Açıcam Ve Onun İçin Saglam Hatasız Güncel RPG Plugin'ni arıyorum Ama Hiç Biyerde Bulamadım Size Danısmak İstedim Yardım Ederseniz Sevinirim

Iletısım Adresi
Facebook:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İyi Forumlar

NightRookie

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ya Hani Diyelim Ender Bow Yani Yayla Ates Edicez Ettigim Yere Gidecek Ama Nasıl yapıldıgıda Olacak Böle Seyler Yapıcam Kuracagım Server Çok Ozle Olacak Bosslar Koylere Akın Edecek VB Seyler Suan Pluginlerimi Turkcelestiriyiorum Hatasız Guncel Olacak Acıksız Yapıorum O Yuzden Sizdende Yardım Almak İstiyorum RPG Plugini Bulamadım İyi Forumlar

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya Hani Diyelim Ender Bow Yani Yayla Ates Edicez Ettigim Yere Gidecek Ama Nasıl yapıldıgıda Olacak Böle Seyler Yapıcam Kuracagım Server Çok Ozle Olacak Bosslar Koylere Akın Edecek VB Seyler Suan Pluginlerimi Turkcelestiriyiorum Hatasız Guncel Olacak Acıksız Yapıorum O Yuzden Sizdende Yardım Almak İstiyorum RPG Plugini Bulamadım İyi Forumlar

RPGItems eklentisini kullan @Republican Sensei arkadaşımınız önerdiği eklenti pek fazla işine yaramayacaktır (RPG İçin)
RPGItems detaylı anlatım için tıkla
Not:eğer oluşturduğun nesneyi craftlanabilir olmasını istersen özelden sorabilirsin her zaman
Diğer sorun içinde
Epic Boss Gold Edition kullanın bunun içinde soru sorabilirsin bunuda çok iyi biliyorum :) zamanında az uğraşmadık
Not: Spawnerda doğmasını istersen MobManager eklentisini araştır.