[İstek]Plugin

powershark

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayıp Be kardeşim HomerosMC'den Çalıyorsun Bari adını yaz. Fotoğraf HomerosMC'ye Aittir Diye .

NetherBerke

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oha HomerosMC'den çalıntı . Biraz örjinal olun . Birde müslamanız diye geçinir durursunuz . Hak yemek çok hoşunuza gidiyor.

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
O şöyle yapılıyor bir adet item name edit plugini yükleyip itemı renklendirip Item Frame'ye koyarak bunu elde edebilirsin. :)

powershark

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çalıntı malıntı bırakın bu işleri 3 kuruşluk bir oyun için hak yemekmiş.Burası forum arkadaş merak etmiş plugini yardım etmek yerine boş boş konuşup mesaj kasmayın.
Nbteditor plugini ile ismini değiştirebilir renk ekleyebilir ve açıklama yazabilirsin.
En azından ismini yazabilirdi. Sonrada Başka serverlar Özenti Oluyor ! sonra bize özentisiniz diyorlar

NetherBerke

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir oyun mu ? Bir oyun dedigin biz ve ekibimizin emek harcadıgı bir oyun ! Bu kadar küçümsemen beni dahada sinirlendirdi ! Bir oyun deyip Geçmiyeceksin. Sonra Özenti diye gelip serverimize laf atmasınlar !

powershark

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emrin olur paşam =) Sinirlenmiş kıyamam =( boşuna emek harcamışsınız =([DOUBLEPOST=1406231319,1406231268][/DOUBLEPOST]
İsmini yazsaydı reklam yapmış olacaktı.Bu mantıklı değil.
Haklısın kardeş. Sonra millet ismimizi yazmadığı için aynı şekilde aynı sistemi yapıcak . Serverimize yeni gelenlerde sonra aman bak bunu şu serverdan çalmışlar diyecekler. Çok zekisin kardeş.

NetherBerke

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet abi :( Beni üzdünüz sinirlendim :( Emek bu emek oyunda gerçekte farketmez hünkarım

powershark

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok kıymetli serverinizle baş başa bırakayım sizi ozaman.
Pluginler sadece sizin için değil herkes için yapılmıştır.
Sırf siz kullanıyorsunuz diye başkaları kullanamayacak diye bir şey yok.
Biz kullanmasınlar demiyoruz ? Tabikide kullanıcaklar sadece bize özel değil. Fakat O fotoğraf bize ait. Bizim canımızı sıkan şey o . Neyse kardeşimiz daha küçük galiba. Bayağı bir sıkıntı ettik .

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Essentials yeterli. /give isim itemid name:&6Teest komutu ile direk envanterine gelir.

Ornek: /give UnioDex diamond_sword name:&cHerobrine_Kilici

Bu olmazsa bir kit yap o sekildede olabilir

memokra

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Soruma Cevap Veren Arkadaşlara Teşekkürler +1 Ayrıca Çalıntı Diyen Müslüman Arkadaşlarımada Tesüf Ediyorum Bunu Çalıntı İle Alakası Yoktur. Ben Size Serverde Bu Plugini Sorsam Soliyicek misiniz ? Hayır Ozamn Çalıntı Demyede Hakkınız Yoktur.[DOUBLEPOST=1406280325,1406278857][/DOUBLEPOST]
Çalıntı malıntı bırakın bu işleri 3 kuruşluk bir oyun için hak yemekmiş.Burası forum arkadaş merak etmiş plugini yardım etmek yerine boş boş konuşup mesaj kasmayın.
Nbteditor plugini ile ismini değiştirebilir renk ekleyebilir ve açıklama yazabilirsin.
Bide Şu Nikenin yanında Tik İşareti Varya Onlar Nasıl Yapılıyor.

powershark

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Soruma Cevap Veren Arkadaşlara Teşekkürler +1 Ayrıca Çalıntı Diyen Müslüman Arkadaşlarımada Tesüf Ediyorum Bunu Çalıntı İle Alakası Yoktur. Ben Size Serverde Bu Plugini Sorsam Soliyicek misiniz ? Hayır Ozamn Çalıntı Demyede Hakkınız Yoktur.[DOUBLEPOST=1406280325,1406278857][/DOUBLEPOST]
Bide Şu Nikenin yanında Tik İşareti Varya Onlar Nasıl Yapılıyor.
Oha Diyorum. Çalıntının Dibine vuruyorsunuz Kardeş. Resmen Özentisiniz.

powershark

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle neresi özenti bu çoğu sunucuda var ilk minecraft sunucusu siz olmadığınıza göre ?? Çok abartıyorsunuz.
Bakın ben bu durumu tekrar yaşadım . Çoğu serverdada karşılaşmadım serverimden alıntı yapıyorlar. Sonra bir şey söylüyemiyorum.Abartmıyorum. Bakın bu server şu serverdan alınıt ypamış bu ne emek yok vb. Laflar duymak zorunda kalıyorum.Yaşadığım durumu bilmeden lütfen Yorum yapmayın.