[İSTEK] Pluginler

Lovegame

GameOfTurk
En iyi cevaplar
0
1-)Sadece benim istediğim grupların warpa gitmesi mesala viphammaddeye sadece viplerin girmesi.
2-)Serverimde Ultravip(enüstvip) alt viplerin kitini alabailiyor nasıl düzeltebilirim. ?

şimdiden teşekkürler sorum oldukça eklerim buraya :D

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek yek gruplara yetki verceksin sole
Oyuncuya Gitmesini İstediğin warpların permini verceksin.
Örnek:mangaddp Oyuncu(deafult olabilir) essentials.warp.warpadı
bole tek tek verceksin ultravipe ayrıdan
mangaddp UltraVip essentials.warp.viphammadde gibi warp adı neyse vip hammadde yerine yazacaksın.
Yardımcı Olduysam Beyen Lütfen[DOUBLEPOST=1396348183,1396348110][/DOUBLEPOST]2. sorun içinde kit permi verceksin.
ultravipin group managerden
essentials.kit.vip
essentials.kit.megavip permleri olcak onları kaldırırsan olur
yardımcı olduysam beğen lutfen

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Oyunculardan Essentials.warps.* yetkisini silcen essentials.warps.warpismi teker teker yapman lazım

İçerik @canyo tarafından kaldırıldı. [reklam]

Lovegame

GameOfTurk
En iyi cevaplar
0
teşekkürler anladım konu kilit ![DOUBLEPOST=1396373640,1396358150][/DOUBLEPOST]bakkalmarket zaten ultravipde sadece kitultravip filan yazıyor megavip yazmıyor ?[DOUBLEPOST=1396378563][/DOUBLEPOST]bi sorum daha olucak multiverse portaldan sadece viplerin geçmesini nasıl ayarlıcaz ?

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
teşekkürler anladım konu kilit ![DOUBLEPOST=1396373640,1396358150][/DOUBLEPOST]bakkalmarket zaten ultravipde sadece kitultravip filan yazıyor megavip yazmıyor ?[DOUBLEPOST=1396378563][/DOUBLEPOST]bi sorum daha olucak multiverse portaldan sadece viplerin geçmesini nasıl ayarlıcaz ?
inheritance nin altında megavip filan yazması lazım.onu silersen tek ultravip kiti kullanır.ama oyuncuda bulunan yetkilerin hepsi silinir.ultravipe yeniden oyuncu permlerinin hepsini eklemelisin.yani biraz zor