<< İstek >> Pluginlerime göre Group Manager verebilecek Olan ?

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Lütfen yardımcı olun. Serverıma Group Manager yüklemem gerekiyor ancak bir türlü ayarlayamıyorum. Oyuncu bir blok bile kıramıyor . Benim pluginlere göre Group Manager verebilecek olan var mı ?
Pluginler :

- AlphaChest
- AntiBotUltra
-
AuthMe
- AutoSaveWorld
- Chairs
- ChestShop
- ClearLag
- CropJoinLeaveMessage
- DeathMessages
- Essentials
- FarmProtect
- GriefPrevention
- HealthBar
- HorseProtect
- iConomy
- Jobs
- Lockette
- NoCheatPlus
- SimpleRegionMarket
- TabColor
- TrophyHeads
- Vault
- WorldEdit
- WorldGuard

- Lütfen Yardımcı Olun . Yardımlarınızı bekliyorum ...

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendin yapmanı tavsiye ederim , neden dersen bi sorun olursa kendin bulman daha kolay olur vede perm eklemeye kalkınca yine başkasını bulmayamı çalışıcan kendin yaparsan onuda öğrenmiş olursun .

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
GroupManager dosyasında world e gir Tüm groupların Yanında yazan Build:False yi
Build:true yap
Permleride
/mangaddp oyuncu perm.perm komutu ile yapabilirsin.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
İndirdiğin pl.ler için gerekn permler listeli bukkitte yapacağın eklemek :D

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlangıçta; ben bir hater değilim, lütfen dikkatle oku.

Bu işlerde yeni olduğun çok belli. Forumda bunu yazan kişilerin hiçbiri istediğine kavuşamadı. Kısacası bunu kendin yapman gerekiyor.

Ben de zamanında bir sunucu açacaktım. Hiçbir şey bilmesem bile internette günlerce araştırdım, sonunda birkaç şey yapmayı başardım. Sana da bu işleri nasıl öğreneceğini birazcık anlatabilirim. Tabii ki bunlar "ULTRA SÜPER DÜPER FEKŞIN SÖRVIR PLAGİN PAKETİ" kurduysan pek bir işine yaramaz, ama pluginleri en azından bukkit.org dan falan buluyorsan biraz işine yarayabilir. Tabii ki buradakilerden hazır dosya almayı başarsan bile kötü amaçlı birisi herkese OP'ların izinlerini veren bir dosya atabilir.

Öncelikle, bukkit.org'da her plugin sayfasının altlarına doğru "Permissions" yada "Nodes" diye bir bölüm vardır. Şimdi ben AlphaChest üzerinden gideceğim.

AlphaChest'in alphachest.chest diye bir permissionu var mesela. Bu permission, /chest komutunu kullanmayı sağlar. Eğer ki sen bu komutu sadece OP'ların kullanabilmesini istiyorsan GroupManager'da ilgili yere yapıştırman gerekiyor. Ama mesela bir de alphachest.admin permissionu var. Bu permission, başkalarının chestlerini açmanı sağlar. Burada birisi sana o dosyayı verirse bu permissionu herkese açık yapmış olabilir, bu da tam bir kaos ortamı yaratacaktır. Veya alphachest.chest'in başına - koyarak yollaması da o komutu kimsenin kullanamaması ile sonuçlanacaktır.

Bir pluginin permissionlarının fazlalığı, o pluginin ne kadar büyük, komplike ve kaç özelliğinin/komutunun olduğuna bağlıdır. Örneğin Survival Games plugininde permissionlar daha fazladır. Ama bence birkaç yazıyı kopyalayıp yapıştırmak o kadar zor değil, sence?

İnternette mesela How To Use GroupManager diye aratırsan karşına birçok yazılı/video kaynak çıkacaktır. Bunları bilmen hem plugin eklemek istediğinde başkalarına bağımlı olmamanı sağlar, hem de sunucun çok ünlü olursa "Bunu tamamen kendim yaptım, benim çalışmam, hiç kimseden bir yardım almadım ve hazıra kaçmadım" diyebilmen için önemli.

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle permleri hazırlayan kişiler özel kişiler değil. Herkes yapar. Fakat araştırmıyorsunuz. Biraz araştırma yapsanız zaten permleri siz de hazırlayabilirsiniz. Ne var ki?
Plugin'in bukkit sayfasına girin. Orada her türlü Permissions yazan bir kısım vardır. Seçin perm'i. Oyun içinden "/mangaddp grup izin" şeklinde yapın zor bir şey değil. Bir baksanız 15 dakika bile sürmez. Hemen yapabilisiniz.

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle permleri hazırlayan kişiler özel kişiler değil. Herkes yapar. Fakat araştırmıyorsunuz. Biraz araştırma yapsanız zaten permleri siz de hazırlayabilirsiniz. Ne var ki?
Plugin'in bukkit sayfasına girin. Orada her türlü Permissions yazan bir kısım vardır. Seçin perm'i. Oyun içinden "/mangaddp grup izin" şeklinde yapın zor bir şey değil. Bir baksanız 15 dakika bile sürmez. Hemen yapabilisiniz.
Benim yazdığımı yazmak zorundaydın, değil mi *mad