İSTEK - PvP Sunucusu İçin Paralı Hile Koruması!

Enver825

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhabalar! PvP Sunucusu kuruyoruz ve NoCheatPlus, PhoenixAntiHack gibi pluginlerle iyi bir yere varamayacağımızı düşünüyoruz. Sizlerden paralı güzel bir hile koruması plugini önermenizi istiyorum. Lütfen AAC (Advanced Anti Hack) plugininden başka plugin önerin. Çok pahalı olduğu için alamam. 10-15$ arası bir şey olursa sevinirim. Koruması iyi, bugsuz plugin olursa sevinirim. Cevaplarınızı bekliyorum. İyi Günler. Bu arada, hile koruması hakkında fikirlerinizi de bildirmeyi unutmayın ben de bir az bilgileniyim.

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
Başlığı okuyunca, Hile koruması için plugin yazmamızı istediğini sandım benim gibi yanılgıya düşenler olabilir. Değiştirmeni tavsiye ederim.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
kullananlar iyi olduğunu düşünüyor. lakin paralı değil :/

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
AntiCheatPlus pluginini kesinlikle önermiyorum. 'İyi' bir şey istiyorsan vericeksin parasını *AAC*

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
AAC iyidir ama direk konması sunucuya pek etki göstermez. Configini güzelce editlemelisiniz. Spartan filan da iyi diyorlar.

Enver825

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Başlığı okuyunca, Hile koruması için plugin yazmamızı istediğini sandım benim gibi yanılgıya düşenler olabilir. Değiştirmeni tavsiye ederim.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
kullananlar iyi olduğunu düşünüyor. lakin paralı değil :/
AntiCheatPlus 1.7.9 için sadece ve benim sunucum 1.8. Bir sorun olur mu? Ve ya başka önerileriniz varmı?

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
AAC ayarlanmaz ise ÇÖP, Spartan öneririm ya da Anti Aura. Velhasıl kelam ayarlamazsan hiç biri işe yaramaz.