[ISTEK] RütbeHammadde Skripti

cany30

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhabalar sizden rütbehammadde skripti isteyeceğim.Nedeni worldguardın bozuk olması... 1) ISTEDIGINIZ GRUP İSMİNİ VE WG İSMİNİ KOYUN BEN AYARLARIM
2) RANKUP YAPTIGINDA BİR SONRAKİ RÜTBENİN HAMMADDESİNE EKLENSİN AMA SADECE ATLAYANİLDİĞİNDE

Şimdiden Teşekkür Ederim.

Zaurdemirov

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
World Guard Bozuk degil Buyuk ihtima g:oyuncu yazmisin flag'e ama group.oyuncu yetkisi vermemissin . iyi forumlar

ESCraftTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhabalar sizden rütbehammadde skripti isteyeceğim.Nedeni worldguardın bozuk olması... 1) ISTEDIGINIZ GRUP İSMİNİ VE WG İSMİNİ KOYUN BEN AYARLARIM
2) RANKUP YAPTIGINDA BİR SONRAKİ RÜTBENİN HAMMADDESİNE EKLENSİN AMA SADECE ATLAYANİLDİĞİNDE

Şimdiden Teşekkür Ederim.

Hammadde Eklemek İçin Rütbelerin SK ILe yapilmasi gerekiyor rütbe adlarını verirmisin ?

cany30

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sen bitanesini buraya yap sonrasını ben hallederim ama şuda olur:
Caylak
Oyuncu
Tecrübeli
Uzman
Usta
Ustad
Soylu
Asil
Kahraman
Kral
Efsanevi

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Kod:
/region define WGAdı
/region flag WGAdı entry deny
/region addmember WGAdı g:caylak
/region flag WGAdı entry -g nonmembers
Genelde WG bozuk deniliğinde kişilerin komutları sırasıyla yazmadıklarını görüyorum, bu sebeple yazıyorum.
Rütbe atladığında bir sonraki hammaddeye eklenmesine gerek yok, direk gerekli yeri bir groupa tahsis edebilirsiniz. Rütbelerine göre kişiler belirtilen alanları kullanabilir. Groupmanager ve WG uyumlu eklentiler olduğundan g: ifadesinden sonra direk group adı yazılabilir.
Ayrıca parent ayarlarını da doğru yapmak gerekiyor.

cany30

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Genelde WG bozuk deniliğinde kişilerin komutları sırasıyla yazmadıklarını görüyorum, bu sebeple yazıyorum.
Rütbe atladığında bir sonraki hammaddeye eklenmesine gerek yok, direk gerekli yeri bir groupa tahsis edebilirsiniz. Rütbelerine göre kişiler belirtilen alanları kullanabilir. Groupmanager ve WG uyumlu eklentiler olduğundan g: ifadesinden sonra direk group adı yazılabilir.
Ayrıca parent ayarlarını da doğru yapmak gerekiyor.
nonmembers ı hiç denemedim. Eve gidince deneyeceğim. Separate addmember yapıyordum