İstek Script

jackjapool

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
FORUMDA BİR KONU GÖRDÜM ASLINDA BU FİKİR AKLIMDA VARDI AMA NASIL YAPILACAĞINI BİLMİYORUM SCRİPT PLUGİN YAZMAYI FELAN BİLMEM

DEMEK İSTEDİĞİM ŞU POİNT SİSTEMİ OLCAK POİNT SİSTEMİNİDE SADECE POİNT VERME YETKİSİ OLAN YETKİLİLER VERECEK.POİNT SİSTEMİ İLE OTOMATİK VİP ALINABİLCEK SÜRELİ VİP ALINDIĞI ZAMAN OTOMATİK İTEMLERİ VİPLİĞİ FELAN GELECEK KİT YETKİSİ PARASI FELAN HEPSİNİ OTOMATİK VERECEK VE SAY VEYA BROADCAST DAN OTOMATİK MESAJ GEÇİLSİN **** İSİMLİ OYUNCU VİP ALMIŞTIR HAYIRLI OLSUN GİBİSİNDEN

BİDE ŞU SCRİPT OLURSA GÜZEL OLUR POİNT SİSTEMİ İLE BİR KAĞIT(İTEM) SATIN ALSINLAR SAĞ TIKLAYINCA 30GÜNLÜK VİP VERSİN AYNI İTEMİN UVİP VERİNİNDEN OLSUN /para yazıncada point'i göstersin

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER​

H

HardCore2

Ziyaretçi
sen yardımcı olmamızı değil bize sipariş listesi vermişsin bunları yapın diye. bak hocam ben şu şu yaptım şunla uğraştım şu kaynağa baktım ama yapamadım yardımcı olun dersen tamam ama şu an çok yanlış bir şey yapıyorsun.

jackjapool

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlış Yapıyorsam Kusurabakmayın Yani Bu tarz skriptler serverlerde işe yarıyor hem ben faydalanıyım hem başkaları

Dul Bırakan

Ďℍ₰ ƐXƬΛSY ☠™ //// ƵŦ|☪ Naked™
En iyi cevaplar
0

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ZeroVip Plugini Birazcık Yardımcı Olabilir.

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bugun Yapmayi Denerim. Point Sistemini Yaparmiyim Bilemem.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

jackjapool

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
BuyCraft kullan sana yardımcı olur :?[DOUBLEPOST=1434008193,1434008153][/DOUBLEPOST]
https://forum.gamer.com.tr/konu/sanal-market-ve-para.258614/
bu Attığın linkdeki Sistem Güzel gibi gözüküyorda ölünce para gitmese ve mob felan kesince para gelmese daha güzel olur demek istediğim şu servere para yatırınca yatırdıkları para kadar sunucuda paraları olsun o paralarla alışveriş yapabilsinler ama bu sistemde eventlerde servere koyulursa güzel olabilir mob para eventi olarak[DOUBLEPOST=1434010281][/DOUBLEPOST]
Bugun Yapmayi Denerim. Point Sistemini Yaparmiyim Bilemem.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yaparsan Çok iyi olur Çoğu kişi yararlanır(Bende dahil :) )[DOUBLEPOST=1434010317][/DOUBLEPOST]
ZeroVip Plugini Birazcık Yardımcı Olabilir.

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler Deniyim bi

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
bu Attığın linkdeki Sistem Güzel gibi gözüküyorda ölünce para gitmese ve mob felan kesince para gelmese daha güzel olur demek istediğim şu servere para yatırınca yatırdıkları para kadar sunucuda paraları olsun o paralarla alışveriş yapabilsinler ama bu sistemde eventlerde servere koyulursa güzel olabilir mob para eventi olarak[DOUBLEPOST=1434010281][/DOUBLEPOST]
Yaparsan Çok iyi olur Çoğu kişi yararlanır(Bende dahil :) )[DOUBLEPOST=1434010317][/DOUBLEPOST]
Teşekkürler Deniyim bi
Basit ama uzun kendin yapmaktan başka şansın yok

jackjapool

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Skript işlerinden çok anlamam da biraz birşeyler öğrendimdde şunu öğrenemedim oyuncu /kredi yazınca default 0 kredi göstersin krediver permissionsu olan kişilerde /krediver isim miktar yazıncada ismini yazdığı kişinin kredi sayısına + kredi eklensin

heralde başı şöyle oluyor

command /kredi:
trigger:
description: &bKredinize bakabilirsiniz

gerisini Bilmiyorum :D böyle birşeyler heralde

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
kendi kredini felan yapbilemem zor birazda olsa onun yerıne essentialsin economy pluginin parasından yaptım
Kod:
command /kredi:
    trigger:
        execute player command "/money"

kredi verdede argleri fazla bilmiyorum.