fearsurvival
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Selamun Aleykum Arkadaşlar Bir Kaç Swde Denk Geldim Sa Yazınca Selamun Aleykum As Yazınca Aleykum Selam Yazıyor Bu Var Galiba Fakat Araştırdım Bulamadım Linki Yada Scripti Atarsanız Çok Makbule Geçer
on chat:
if message is "sa" or "s.a." or "s.a":
send "as"
Bu "Super Censor" gibi bir plugindi. Kendi sunucumda kullandim.Selamun Aleykum Arkadaşlar Bir Kaç Swde Denk Geldim Sa Yazınca Selamun Aleykum As Yazınca Aleykum Selam Yazıyor Bu Var Galiba Fakat Araştırdım Bulamadım Linki Yada Scripti Atarsanız Çok Makbule Geçer
bunu nasıl kullanacağım affola bu konuda pek bi bilgim yokişine yarayabilirKod:on chat: message is "sa": send "Aleykum selam mubarek din kardesim" to player
önce pluginse girbunu nasıl kullanacağım affola bu konuda pek bi bilgim yok
Teşekkürlerönce pluginse gir
oradan Skript dosaysını bul
scriptsin içine gir oraya not defteri aç o kodu kopyala yapıştır. sonra farklı kayde sonuna .sk uzntısı koy hazır ._. çalışmassa konsola /skript reload all yaz
edit: plugins>Skript>scripts
Çalıştımı? serverin ipini alabilrimiyim?Teşekkürler
Çalışmayacaktır. Send yazdıgın için sadece adam görücektir.Çalıştımı? serverin ipini alabilrimiyim?
Ne bekliyordun herkesemi desin. S.s.Çalışmayacaktır. Send yazdıgın için sadece adam görücektir.
Bu kodu kullanmanız önerilir. Diğer kodların çoğunda hata var.Sanırım arkadaş
kodunu sormuşKod:on chat: replace all "SA" or "s.a" with "Selamun Aleyküm Mübarekler" in the message