[İstek Skript] bir şey Merak Ediyorumda

SecretForest

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
bir şey isteyeceğim sizden
Örnek olarak kağıda bir isim vereceğiz mesela 2 stack diye
Bu kağıdı ocağa koyduğumuzda 2 stack ısıtma süresi boyunca ocak aktif olacak
içine koyulan şeyleri ısıtacak
Ve kağıt ortadan kaybolacak bu mümkün müdür ?

SecretForest

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Skript Ile Imkansız Bisey Yok Yapılabılır Ama Ugras Gerektirir
Kolay olabileceğini düşünüyorum ocağı birkaç dakika aktif etmek zor mudur :)

Öyle düşünmeni önermem. Java kodları daha fazladır ve dolayısıylada daha geniştir.

Bu tür şeyleri Skript ile yapmanızı önermiyorum. Ayrıca bunu yapabilmek için çok uğraşmak lazım.
Eklenti ile yapmak mümkün müdür bildiğiniz var mı ?

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öyle düşünmeni önermem. Java kodları daha fazladır ve dolayısıylada daha geniştir.

Bu tür şeyleri Skript ile yapmanızı önermiyorum. Ayrıca bunu yapabilmek için çok uğraşmak lazım.
Biliyorsun değil mi Skript te bir java. Yani şöyle açıklayayım;

Java yazarken Eclipse vs. gerekiyor... onlar bunlar şunlar, ancak. Skript'te programsız anında yazabiliyorsun. Kullanımı basit, lag yapar. Ancak kesinlikle Java'dan bir farkı yok diyebilirim.

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biliyorsun değil mi Skript te bir java. Yani şöyle açıklayayım;

Java yazarken Eclipse vs. gerekiyor... onlar bunlar şunlar, ancak. Skript'te programsız anında yazabiliyorsun. Kullanımı basit, lag yapar. Ancak kesinlikle Java'dan bir farkı yok diyebilirim.
Skript'te bir Java yazılımıdır, fakat Java'da olupda Skript'e geçirilmemiş daha çok event var. Örneğin: Bir DDoS Skript'i yazamazsın. Java Plugins'le yazabilirsin.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yaptım sayılır ama aşırı saçma sapan bir hata çıktı. Hata ne mi? 32 veya daha aşağı sayıda olan kağıdı koymaya çalışınca yakıt kısmına koyamıyor :( Birsürü çözümü denedim ama olmuyor :sinirli:
Eğer aynı anda en fazla 1 tane kağıt koyulabilmesi işine yararsa öyle yapabilirim.

Bu arada çok basit bir şey.

SecretForest

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yaptım sayılır ama aşırı saçma sapan bir hata çıktı. Hata ne mi? 32 veya daha aşağı sayıda olan kağıdı koymaya çalışınca yakıt kısmına koyamıyor :( Birsürü çözümü denedim ama olmuyor :sinirli:
Eğer aynı anda en fazla 1 tane kağıt koyulabilmesi işine yararsa öyle yapabilirim.

Bu arada çok basit bir şey.
Yardımcı olmuş olursun
İşte kömür işlevi görecek fakat daha fazla ısıtacak bir eşya istiyorum.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Umbaska, SkStuff ve skMorkaz gerektirir.

14. satırın sonu "cursor item - 1" olmalıydı onu unutmuşum sen koyarsın onuda :)

Son düzenleme:

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript'te bir Java yazılımıdır, fakat Java'da olupda Skript'e geçirilmemiş daha çok event var. Örneğin: Bir DDoS Skript'i yazamazsın. Java Plugins'le yazabilirsin.
Ow sen öyle san yakışıklı. DDoS'dan kastığın Bot atma gibi bir şey ise, aşırı basit zaten. Onun dışında bilmiyorum ancak Skript'in birçok addon'ı var.