[İstek-Skript]Dikenler Enchantını Etkisiz Yapma.

KopuqS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Sizden istedigim şey skriptte dikenler enchantını etkisiz yapmanız yani sw de dikenler enchantını oyuncuların hiç biri kullanmasın veyatta ws girdiklerinde dikenler enchantı etkisiz hale geçsin yapabilirmiyiz skriptle bunu ?

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Al beceremem ama
Kod:
if player has elmaszırhınkodu diknenlerenchantınıninglizcesi:
[tab]remove enchant dikenlerenchantununingilizcesi
[tab]send "&4Sunucuda dikenler enchanti engelli dostum!" to player
[DOUBLEPOST=1424607875,1424607557][/DOUBLEPOST]Kodu Şöyle güncelledim ama 1.satırda hata veriyor nedense:
Kod:
if player has 311:
    remove enchant thorns

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
En iyi cevaplar
0
Kod:
if player has the item <buraya kod degil adi gelecek kodu yazarsan server checkde dogru ad yazar>
[TAB]remove <ad> enchanted "thorns" from the player

Son düzenleme:

KopuqS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
MemduhB Kardeşim örnek Diamond Chestplate halini item den sonramı yazıyoruz örnek.
if player has the item Diamond Chestplate
[TAB]remove Diamond Chestplate enchanted "thorns" from the player

Bu Kodda hata veriyor kardeşim.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Sanırım sadece 1 büyüyü kaldırmayı olmuyor. Bunu dene:
Kod:
on tool change:
    if player's tool is diamond chestplate:
        if tool of the player is enchanted with thorns:
            disenchant the player's tool
            send "Thorns büyüsü kullanımı yasaktır."

KopuqS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
denedim Saol Çalıştı sergunkorowakurwa ama envanterdeyken sag tık yapınca siliyor normal olarak üstüne sürükleyerek olmuyor

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
denedim Saol Çalıştı sergunkorowakurwa ama envanterdeyken sag tık yapınca siliyor normal olarak üstüne sürükleyerek olmuyor
Oyuncunun tuttugu esya degisince devreye girer. İstersen saniye basi envanteri looplayabilirsin.

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KopuqS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
envanterden degil söyle diyeyim adam sol tık ile sürükleyerek giyiyor eşya orda dikenler enchantı silinmiyor bug gibi düşünelim sag tık yaparsak siliniyor[DOUBLEPOST=1424631488,1424631451][/DOUBLEPOST]Üstüne Giyince Dikenler Enchantının Silinmesini Saglıyabilirmiyiz ?

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
envanterden degil söyle diyeyim adam sol tık ile sürükleyerek giyiyor eşya orda dikenler enchantı silinmiyor bug gibi düşünelim sag tık yaparsak siliniyor
Sanirim is weared gibi bir olay vardi. Saniye basi tum oyunculari loopla, wear fonksiyonunu loop-player icin calistir.
envanterden degil söyle diyeyim adam sol tık ile sürükleyerek giyiyor eşya orda dikenler enchantı silinmiyor bug gibi düşünelim sag tık yaparsak siliniyor[DOUBLEPOST=1424631488,1424631451][/DOUBLEPOST]Üstüne Giyince Dikenler Enchantının Silinmesini Saglıyabilirmiyiz ?

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KopuqS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
fazla Lag Yaptırmazmı Loop ? saniye başı düşünürsek

KopuqS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam Bi Deneyeyim Yazarmısın Tam Kodu?

KopuqS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fazla emin Konuştum Yeni Başladım Sonuçta Yapamıyacagım büyük ihtimal :)[DOUBLEPOST=1424632165,1424631905][/DOUBLEPOST]aynen yapamadım yapabilirsen sevinirim :([DOUBLEPOST=1424632893][/DOUBLEPOST]Gomutan Sen Yapabilirmisin.
on tool change:
if player's tool is diamond chestplate:
if tool of the player is enchanted with thorns:
disenchant the player's tool
send "Thorns büyüsü kullanımı yasaktır."
Sergunkorowakurwa'nın Attıgı kodu looplaya bilirmisin veya üstüne giydiginde silinmeyi ayarlıyabilirmisin?

KopuqS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
deneyecegim[DOUBLEPOST=1424636288,1424635451][/DOUBLEPOST]sergunkorowakurwa yı bekliy becegiz demek en iyisi mantıgı biliyor kendisi yazarsan tam kodu sevinirim sergunkorowakurwa