[İstek] Skript fikir isteği

NeonSpade

Neon, the best
En iyi cevaplar
0
Beni biraz zorlayacak bir fikir önerir misiniz?
Modemi de kırdım mobilde kaldım :(

Eomer

Marangoz
En iyi cevaplar
0
yere x blok koyunca y zaman sonra x bloğu z bloğuna dönücek oyuncu z bloğuna sağ tıkladığı zaman t itemi oyuncuya gelecek.
al :D

NeonSpade

Neon, the best
En iyi cevaplar
0
Al mobil olduğu için kb :) x adlı dia block 5 sn de emerald olucak emeralda sağ klikle de stick alıcan
Kod:
on place of diamond block:
    if name of placed block is "x":
        wait 5 seconds
        set placed block to emerald block
on rightclick on emerald block:
    give a stick named "<italic>kolay bu kanki" to player

HuseyinErimRS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Al mobil olduğu için kb :) x adlı dia block 5 sn de emerald olucak emeralda sağ klikle de stick alıcan
Kod:
on place of diamond block:
    if name of placed block is "x":
        wait 5 seconds
        set placed block to emerald block
on rightclick on emerald block:
    give a stick named "<italic>kolay bu kanki" to player

Konuşma başlatım bakarsan sevinirim :D

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skyrim enchant sistemi
ruh cevheri ruh cevheri doldurma büyülü eşya kırıp özelliğini öğrenme sonra onu başka silaha ekleme vs şeyleri ekle

GolcuOsman

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
adam baktığı bloğa sağ klik yaparsa eline gelecek tekrar sağ kilk yaparsa bloğu karşısındaki adama atacak adam 2 BAR(HEALT) kalp hasarr verecek :sinsi:

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sadece skript ile menu yapın, tıklanabilir, eşyalar yerinden oynamayacak. Komut uygulatma mümkün mü emin değilim :C Aslında düşününce mümkün .s
@RepublicanSensei o kadar skript biliyorum diye hava atıyorsun bunu da yap cnm xd
Not: Bugu olabilir, çalışsın yeter.

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Call Of Duty Black Ops 2 Oyununu Skript İle Minecraft'a Uyarla ve Haritasını Yap. (Seçimleri de unutma ama :I)[DOUBLEPOST=1438300416,1438300351][/DOUBLEPOST]
... keko addonsuzmu .s ama yapılır bir chest oluşturursun çok yükseklerde variableye kaydedersin open inventory ile açtırırsın her saniye if {chest}'s inventory doesn't contain diamond sword adam dia kılıcı alacak aldığı zaman kılıcı silecek basit işte :p
İşte gerçek skripter bu.