options:
1LapisFiyat: 5
command /sat:
trigger:
if player have a lapis lazuli:
send "&c%number of lapis lazuli in player's inventory% &blapis &c%(number of lapis lazuli in player's inventory * {@1LapisFiyat})% &bparaya satilmistir."
add (number of lapis lazuli in player's inventory * {@1LapisFiyat}) to player's balance
remove all lapis lazuli from player
on break of lapis ore:
cancel event
set event-block to air
if tool of player is any pickaxe of silk touch:
give 1 lapis ore to player
else:
give random integer between 4 and 8 of lapis to player
wait 3 tick
set {xp} to random number between 2 and 5
loop {xp} times:
give 1 xp to player
wait 3 tick
if tool of player is any pickaxe of fortune 1:
chance of 33%:
give 2 lapis to player
else if tool of player is any pickaxe of fortune 2:
chance of 25%:
give random integer between 2 and 3 of lapis to player
else if tool of player is any pickaxe of fortune 3:
chance of 20%:
give random integer between 2 and 4 of lapis to player
Minecraftın wikisinde -her şey- yazıyorYapılabilir de birkaç sorun doğuracaktır.
- 1 Lapis cevherinden kaç adet lapis düşeceği belli değil.
- XP işi de aynı lapis sayısı gibi belli değil.
Yapılabilir de birkaç sorun doğuracaktır.
- 1 Lapis cevherinden kaç adet lapis düşeceği belli değil.
- XP işi de aynı lapis sayısı gibi belli değil.
- Çok hızlı (verimlilik 9) gibi kazmalar da ufak bir sorun olacaktır. Anlatsam anlamazsın görmen gerek.
- /sat yerine lapisi her kırdığında oyuncunun üstünü kontrol eden ve 200 tane var ise satan bir skript verebilirim sana.
En Son Girdiğimde Şu Sistem VardıNiye beni öne atıyorsunki şimdi oldu mu![]()
On Mine Of Lapis Ore:
if Player Has 9 Lapis Lazuli:
Remove 9 Lapis Lazuli From Player
Give 1 Lapis Block To Player
Her defasında kontrol ederse lag yapma ihtimali var.- /sat yerine lapisi her kırdığında oyuncunun üstünü kontrol eden ve 200 tane var ise satan bir skript verebilirim sana.
bu cok iyi olurkardesim verirsen sevinirim
Sunucunda oynamışliğim var KediSesi gerçekten güzel bir sunucuNiye beni öne atıyorsunki şimdi oldu mu![]()
Onun içinde şöyle:- /sat yerine lapisi her kırdığında oyuncunun üstünü kontrol eden ve 200 tane var ise satan bir skript verebilirim sana.
bu cok iyi olurkardesim verirsen sevinirim
options:
1LapisFiyat: 5
on break of lapis ore:
if player have 200 lapis lazuli:
send "&c200 &blapis &c%(number of lapis lazuli in player's inventory * {@1LapisFiyat})% &bparaya satilmistir."
add (number of lapis lazuli in player's inventory * {@1LapisFiyat}) to player's balance
remove 200 lapis lazuli from player
Servet 3 ile 1 kırışta kaç tane gelebileceğini bilebiliyormusun ?Şu otomatik lapis işini çok eskiden yapmıştım, @gkngrbz016 istemiştiPHP:options: 1LapisFiyat: 5 command /sat: trigger: if player have a lapis lazuli: send "&c%number of lapis lazuli in player's inventory% &blapis &c%(number of lapis lazuli in player's inventory * {@1LapisFiyat})% &bparaya satilmistir." remove all lapis lazuli from player add (number of lapis lazuli in player's inventory * {@1LapisFiyat}) to player's balance on break of lapis ore: cancel event set event-block to air if tool of player is any pickaxe of silk touch: give 1 lapis ore to player else: give random integer between 4 and 8 of lapis to player wait 3 tick set {xp} to random number between 2 and 5 loop {xp} times: give 1 xp to player wait 3 tick if tool of player is any pickaxe of fortune 1: chance of 33%: give 2 lapis to player else if tool of player is any pickaxe of fortune 2: chance of 25%: give random integer between 2 and 3 of lapis to player else if tool of player is any pickaxe of fortune 3: chance of 20%: give random integer between 2 and 4 of lapis to playerMinecraftın wikisine bakarak şanslarını servet büyüsüne göre ayarlamıştım. Çalıştığını hatırlıyorum ama sunucuda Servet 3 den fazla edit varsa hiç servet yokmuş gibi çalışacaktır. 1. satırdaki ayara 1 lapisin kaç para edeceğini yazabilirsin.
Minecraftın wikisinde -her şey- yazıyor![]()
Dediğim gibi eskiden yapmıştım bunu. Servet büyüleri bir şans ile, rastgele bir sayı arası lapis veriyordu. Ayrıca lapis ise doğal olarak 4-8 arası çıkıyordu.Servet 3 ile 1 kırışta kaç tane gelebileceğini bilebiliyormusun ?