istek skript lütfen yardımcı olun

KebapCraft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
öncelikle merhaba bir skript istiyorum
konu şu şeilde

/efekt yazınca bütün oyuncuların etaflarında particle oluşsun herhangi bir particle fark etmez. yapana şimdiden teşekkürler

KebapCraft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /efekt:
    trigger:
        loop all players:
            loop 3 times:
                show 4 "Villager Happy" particles at location of loop-player for loop-player offset by 0.4, 0.7, 0.4
                wait 6 ticks
                show 4 "Villager Happy" particles at location of loop-player for loop-player offset by 0.4, 0.7, 0.4

Bunu deneyebilirsin, /efekt yazınca oyuncunun kendi görebileceği şekilde etrafında yeşil parlama efekti çıkıyor.
Yalnız bu skript addon gerektirebilir belki. Çoğu addon yüklü bende, bence sende yükle.
eline saglık cok güzel yazmıssın bir sey daha istiycem
efekt yazınca bu particle lar cıkarken birde havaya zıplatsın 3 saniye boyunca fakat yere düşünce can gitmesin bunu da yapabilirmisin rica etsem

Son düzenleme:

Equinoxer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
eline saglık cok güzel yazmıssın bir sey daha istiycem
efekt yazınca bu particle lar cıkarken birde havaya zıplatsın 3 saniye boyunca fakat yere düşünce can gitmesin bunu da yapabilirmisin rica etsem
Telefondayım, denemedim.
PHP:
command /efekt:
    trigger:
        loop all players:
            loop 3 times:
                wait 6 ticks
            set {falldmg.%loop-player%} to 1
            push the loop-player upwards at speed 1

disconnect:
    delete {falldmg.%player%}

on damage:
    damage cause is fall:
        {falldmg.%player%} is set:
            delete {falldmg.%player%}
            cancel event
Not; Telefonda olduğum için @Svml nin kodundan düzenledim.