Istek Skript Yardim Icin Iceri

Serkan0909

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Cakma Lobi Sunucu Yaptim. Ve Ana Lobiye Atmasi 5 Saniye Olarak Ayarlardim.
Sizden Istedigim Su Servere Girince Login Yaptikdan Sonra Ekrana Yazi Gelecek TitleManagerdan 5 Den Geriye Dogru Sayacak Ve Sonunda Sunucuya Aktariliyorsunuz Dicek Ve Aktarilcak.

Yardim Ederseniz Sevinirim.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu kadar basit konuya, bu saate kadar cevap gelmemiş.Şaşırdım açıkcası.
Kod:
player is logged:
    execute console command "/tm amsg %player% &6&lBaşarıyla giriş yaptınız, oyuna aktarılıyorsunuz &4&l5"
    wait 1 second
    execute console command "/tm amsg %player% &6&lBaşarıyla giriş yaptınız, oyuna aktarılıyorsunuz &4&l4"
    wait 1 second
    execute console command "/tm amsg %player% &6&lBaşarıyla giriş yaptınız, oyuna aktarılıyorsunuz &4&l3"
    wait 1 second
    execute console command "/tm amsg %player% &6&lBaşarıyla giriş yaptınız, oyuna aktarılıyorsunuz &4&l2"
    wait 1 second
    execute console command "/tm amsg %player% &6&lBaşarıyla giriş yaptınız, oyuna aktarılıyorsunuz &4&l1"
    wait 1 second
    execute console command "/tm amsg %player% &6&Aktarılıyorsunuz&4&l!"
    execute player command "Komut"
player is registered:
    execute console command "/tm amsg %player% &6&lBaşarıyla giriş yaptınız, oyuna aktarılıyorsunuz &4&l5"
    wait 1 second
    execute console command "/tm amsg %player% &6&lBaşarıyla giriş yaptınız, oyuna aktarılıyorsunuz &4&l4"
    wait 1 second
    execute console command "/tm amsg %player% &6&lBaşarıyla giriş yaptınız, oyuna aktarılıyorsunuz &4&l3"
    wait 1 second
    execute console command "/tm amsg %player% &6&lBaşarıyla giriş yaptınız, oyuna aktarılıyorsunuz &4&l2"
    wait 1 second
    execute console command "/tm amsg %player% &6&lBaşarıyla giriş yaptınız, oyuna aktarılıyorsunuz &4&l1"
    wait 1 second
    execute console command "/tm amsg %player% &6&Aktarılıyorsunuz&4&l!"
    execute player command "Komut"
AuthMe SkAddon gerektirir.Hata olabilir.

HqeS

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kardeş skrayfall kullan onda otomatik display özelliği var title managere gerek yok
skrayfall ı indiriyosun ve kod şu

send player title "5 " with subtitle "isteğe bağlı açıklama metni (alt satırındaki metin)" for 1 seconds