public class Blacklist extends JavaPlugin implements Listener {
public void onEnable() {
PluginManager pm = getServer().getPluginManager();
pm.registerEvents(this, this);
super.getServer().getConsoleSender().sendMessage(ChatColor.RED +"Eklenti aktif !");
}
public void onDisable() {
super.getServer().getConsoleSender().sendMessage(ChatColor.RED +"Eklenti pasif !");
}
@EventHandler
public void playerChat(AsyncPlayerChatEvent e){
e.setMessage(e.getMessage() + ".");
}
}
Fazla karışık:CKod:public class Blacklist extends JavaPlugin implements Listener { public void onEnable() { PluginManager pm = getServer().getPluginManager(); pm.registerEvents(this, this); super.getServer().getConsoleSender().sendMessage(ChatColor.RED +"Eklenti aktif !"); } public void onDisable() { super.getServer().getConsoleSender().sendMessage(ChatColor.RED +"Eklenti pasif !"); } @EventHandler public void playerChat(AsyncPlayerChatEvent e){ e.setMessage(e.getMessage() + "."); } }
Essentialsda mevcut. Confige gir ve EssentialsChat kismini bul ve %messages% yazan sonuna %messages%.(nokta) koy.Öncelikle Merhaba;
Arkadaşlar Chata Her Yazılan Cümlenin Sonunda . (nokta) Koyulsun Istiyorum.Bunu Nasıl Yapabilirim.
Gfazla karışık java bilgim çok kötü olsada nasıl bir şey olduğunu biliyorumFazla karışık![]()
Options:<br /> YasakliWorld: plotworld<br /><br />on spawn:<br /> event-entity is not pig or chicken or horse or ocelot or wolf or cow<br /> event-entity's world is "{@YasakliWorld}"<br /> cancel event
<br />on script load:<br /> set {yasaklandi} to false<br /><br />Command /yasakla:<br /> permission: eyer.ban<br /> trigger:<br /> {yasaklandi} is false<br /> wait 1 ticks<br /> set {yasaklandi} to true<br /> send "&c&lEyer yasaklanmiştir" to player<br /><br />On command "/yasakla:<br /> {yasaklandi} is true<br /> set {yasaklandi} to false<br /> send "&aYasak kaldirildi" to executor<br /><br />every 1 seconds:<br /> loop all players:<br /> loop-player has 1 saddle in his inventory<br /> {yasaklandi} is true<br /> remove 1 saddle from loop-player's inventory<br /><br />on pickup:<br /> {yasaklandi} is true<br /> event-item is a saddle<br /> cancel event
Bende ne olduğunu biliyorum sadece buna gerek yok dedim.Gfazla karışık java bilgim çok kötü olsada nasıl bir şey olduğunu biliyorum![]()
Karışık değil en baştaki kısım zaten her pluginde aynı neredeyse tek önemli olan yer @eventhandlerFazla karışık![]()
Baştakini atabilirdim de şimdi olmadı falan diyecekKarışık değil en baştaki kısım zaten her pluginde aynı neredeyse tek önemli olan yer @eventhandler
chate mesaj yazılınca mesajı oyuncunuyazdığı+nokta yapıyorsun o kadar