[İstek]Skript

hacker721

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben şöyle bi skript istiyorum:
/karpuzkes deyince 1 tane 10kg karpuz isminde karpuz bi tane de Bıçak isminde elmas kılıç ve herkesi o oyuncunun etrafına ışınlayacak.
karpuzu koyup bıçakla sağ tıklayınca bıçak gidecek karpuz kesildi afiyet olsun diyecek (tabi karpuz da silinecek)
sonra da herkese 1'er tane karpuz verecek "<komutu giren oyuncunun ismi>ikramı" diye
Böyle bir şey olabilir mi ? Şimdiden teşekkürler...

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Mümkün diye düşünürüm ama şu koyduktan sonra karpuz bloğunu ismi kalmıyacağını düşündüğümden her karpuza öyle yapar diye düşünüyorum
Şöyle bir şey olsa envanterde bir 10kg karpuz ve bıçak isimli item varsa onları alsın herkese versin?

hacker721

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yok o 10 kg karpuz envanterde gözükmesi için yani herhangi bir karpuza bıçak isimli kılıçla sağtıklayınca olacak

hacker721

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş yapmaya çalıştım da olmadı şu ışınlanma ve sağ tıklayınca kırma yeri lazım bide herkese 1 dilim verme

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
PHP:
command /karpuzkes:
    trigger:
        give 1 melon block named "&dKarpuz [10 KG]" with lore "&7Ramazn karpuzu!" to player
        give 1 diamond named "&f&lBıçak" with lore "&7Sahur geldi hadi karpuz yiyelim :D" to player
        teleport all players to location of player

on rightclick on melon block with a diamond:
    name of player's tool is "&f&lBıçak":
        if {sure.%player%} is not set:
            set {sure.%player%} to 0
            set block at clicked block to air
            remove 1 diamond named "&f&lBıçak" with lore "&7Sahur geldi hadi karpuz yiyelim :D" from player
            remove 1 melon block named "&dKarpuz [10 KG]" with lore "&7Ramazn karpuzu!" from player
            give 1 melon slice named "&dKarpuz" with lore "&7%player% adlı oyuncunun ikramı!" to all players
            broadcast "&a&n&l%player%&a ramazan karpuzunu kesti ve hayır için herkese dağıttı!"
            wait 20 seconds
            delete {sure.%player%}
        else:
            send "&cDaha yeni karpuz yedik.Şişmanlamak istemem dostum." to player

hacker721

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
deniyim bi dakka[DOUBLEPOST=1433340904,1433340196][/DOUBLEPOST]
hata verdi

Son düzenleme: