on join:
set {pvpde.%player%} to false
on damage:
victim is a player
attacker is a player
{pvpde.%victim%} is false
{pvpde.%attacker%} is false
set {pvpde.%victim%} to true
set {pvpde.%attacker%} to true
send "&cSavasa girdin" to attacker
send "&cSavasa girdin" to victim
wait 4 seconds
set {pvpde.%victim%} to false
set {pvpde.%attacker%} to false
on disconnect:
{pvpde.%player%} is true
set {pvpdecikti.%player%} to true
set {pvpde.%player%} to false
on join:
{pvpdecikti.%player%} is true
kill the player
send "&cSavastayken oyundan ciktigin için cezalandirildin !" to player
set {pvpdecikti.%player%} to false
skype ekler misin = ankman255küçük hata vardi duzelttim girip cikinca isler bideKod:on join: set {pvpde.%player%} to false on damage: victim is a player attacker is a player {pvpde.%victim%} is false {pvpde.%attacker%} is false set {pvpde.%victim%} to true set {pvpde.%attacker%} to true send "&cSavasa girdin" to attacker send "&cSavasa girdin" to victim wait 4 seconds set {pvpde.%victim%} to false set {pvpde.%attacker%} to false on disconnect: {pvpde.%player%} is true set {pvpdecikti.%player%} to true set {pvpde.%player%} to false on join: {pvpdecikti.%player%} is true kill the player send "&cSavastayken oyundan ciktigin için cezalandirildin !" to player set {pvpdecikti.%player%} to false
Hileyi açarsan (açık anlatırsan) yardımcı olabilirim sanırımDeğil serverda CombatLOG zaten var da benim sıkıntım hack kullananların AutoDisconnect ile savastan kaçmaları
Anladığım kadarı ile hile, oyundan çıkmak için chat e illegal karakterler atarak oyundan kendini attırıyor. Bunun için eğer loglardan bulabilirsen bu karakteri engelleyebilirim yada oyuncunun 3 kalbi kaldığında konuşmasını engelleyebilirim.Şu şekilde çalışıyor bu hileyi açtıkları zaman oyuncu 3 kalp can kala serverdan "İllegal charcters in chat" mesajı ile atılıyor ancak CombatLOG yüklü olduğu halde ölmüyor adam gidince de giriş yapıp ölmeden oyununa devam ediyor
O zaman bir kaç kriter kullanırız. Şimdi bi' minik başlıyorum yazmaya.Loglara bakdığımda bir mesaj görünmüyor sadece oyuncunun kicklendiği görünüyor 2. seçenek ise biraz sıkıntılı olmaz mı adam hile olmadığı halde canı azken konusamaz felan ama sen gene yapabilirsen yap kullanırım
Şimdiden teşekkür ederimO zaman bir kaç kriter kullanırız. Şimdi bi' minik başlıyorum yazmaya.
on damage:
health of victim is 3:
set {hack.%victim%} to true
set {katil.%victim%} to attacker
on quit:
if {hack.%player%} is true:
broadcast "&cKorkak %player% hile ile oyundan çıktı!"
log "%player% AutoDisconnect kullandi"
set {banlanan_ip} to ip address of the player
ban {banlanan_ip} because "&cAutoDisconnect"
wait 15 minutes
unban {banlanan_ip}