Silence159
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar Şimdi Şöyle Olucak Dolmuş Olcak Tabelaya [Dolmuş] Yazıcaz Ona Tıklayınca BÖle Bi Menü Açılcak Örneğin Kerem İnşşata İşınlan 2 TL alcak Böyle Arkadaşlar Yaparsanız Çok ama çok sevinirim 
Konumu Kirletme Konuyu KapatSen hala buradamısın?
Kardeş dERHAL Burayı terket onlar bizden özendi yoksa olay çıkcak bakÖzen Özen Nereye Kadar Arkadaş Anlamıyorum ki ! Oynadığım HayatRPG Sunucusunda Böyle Bir Sistem Mevcut , Arkadaş Ordan Özenip Burada Kendisine Yapılsın İstiyor Galiba.
İRFAN Abimizin Dediği Gibi '' Taklitler Aslını Yüceltir '' .
Sakin Ol Adamım ! Bi Çay Koyda Konuşalım . Sizden Özendiyse Burda Sistem İstemene Gerek Yok Değilmi ? Nasıl Olsa Senden Özenmiş Yani Sistem Sende Mevcuttur ? Neden Burda Arkadaşlardan Skript İstiyorsun ? Laf Var İcraat Yok , Boş Laflara Karnım Tok .Kardeş dERHAL Burayı terket onlar bizden özendi yoksa olay çıkcak bak
Bende dedim laf var icraat yok diyede dinleyen kim :/ neyse Yönetici gelir uyarı verir tartışma başlatma fazlaSakin Ol Adamım ! Bi Çay Koyda Konuşalım . Sizden Özendiyse Burda Sistem İstemene Gerek Yok Değilmi ? Nasıl Olsa Senden Özenmiş Yani Sistem Sende Mevcuttur ? Neden Burda Arkadaşlardan Skript İstiyorsun ? Laf Var İcraat Yok , Boş Laflara Karnım Tok .
Tartışma Çıkaran Yok , Arkadaş Sadece Boş Konuşarak İnsanları Rahatsız Etme Derdinde . Neyse Fazla Boş Laf Dinlemeye Gerek Yok Seninde Dediğin Gibi.Bende dedim laf var icraat yok diyede dinleyen kim :/ neyse Yönetici gelir uyarı verir tartışma başlatma fazla
Arkadaşlar Yardım Edicekmisiniz ? Bakın Lütfen O skriptler vardı adamın teki atmıştı ama silind ine yazıkkıTartışma Çıkaran Yok , Arkadaş Sadece Boş Konuşarak İnsanları Rahatsız Etme Derdinde . Neyse Fazla Boş Laf Dinlemeye Gerek Yok Seninde Dediğin Gibi.