[İstek] Skript

IEmreCan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
nether wart ile ruh kumuna sağ tıkladığımızda ruh kumu cehennem taşına dönüşecek ve 1 dk sonra makas ile sağ tıkladığımızda 4 gold nugget gelcek ve cehennem taşı ruh kumuna yani eski haline dönüşücek (YAPAN ARKADAŞA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM)

Luisedgm61

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
taşı başka taşa dönüştürürüm ama gold düşmesini makasla değil bloğu kırınca direk eline gelmesini yaparım

on rightclick on a soul sand:
[tab]set block to netherrack
[tab]give player 4 gold nugget

gm 0 da iken ruh kumuna sağ tıklayınca 4 gold nugget veriyor ve blok cehennem taşına dönüşüyor. Makas işini pek anlamadım kodunuda bilmiyorum

Son düzenleme:

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@IEmreCan Azıcık Yaratıcı Ol Nolur Ya .. Niye Direk Aynısını Yapıyorsun Kardeşim Batıyor mu ?
Bak Bak Bak ..

" Nether Wart ile Kum Taşına tıklayınca ruh kumu cehennem taşına dönüşecek ve makasla sağ tıkladığımızda 4 nugget gelecek ve eski haline dönecek "
Ya Kardeşim Niye Bire Bir Kopyasını İstiyorsun ? Bari Değişik Bir şeyler Yap De "Sarı Boya ile Kil Bloğuna Tıklayınca kuma
dönüşsün ve ona kazma ile sağ tıklayınca elime 5 tane lapis gelsin ve geri kil olsun "
Bak Bukadar Basit Niye Aynısı Lütfen Değiştir Duymamış Olayım Kardeşim ..

IEmreCan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@SweetNetwork kardeşim ben mantığını çözmek için senin serverindeki halini söyledim tabii ki senin serverindeki gibi yapmayacağım eğer biri yazarsa blockları falan değiştirecem

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@SweetNetwork kardeşim ben mantığını çözmek için senin serverindeki halini söyledim tabii ki senin serverindeki gibi yapmayacağım eğer biri yazarsa blockları falan değiştirecem
Umarım Kardeşim Aynısını Yapmazsan Sevinirim Serverin Hayat Role Play Değildir Umarım Ha ? Eğer Yaratıcı Bir şeyler Yapcaksan Yardımcı Olabilirim ..

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buradan Yaz .. Nasıl Bir Düşüncen Var Özel Mesaj At Bana .. Benimkine Benziyorsa Yardım Etmem . Kendine Özgü İse Yardımcı Olurum .