FurkanYLMZ
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yardımlarınız için teşekkürler.
Son düzenleme:
trigger yokcommand /oto:
permission: oto.reload
execute console command "featherboard reload"
wait 3600
Ne kadar doğru bilmiyorum kesin çalışır demiyorum![]()
Bilmediğimiz için sizden istiyoruz. Basit aslında ama bilmiyoruz.Benim anlamadığım ne biliyor musunuz? Madem basit niye isteyen kişi yapmıyor? Bir şeye yorum yapmak için bilmek gerekir az çok. Basit yazmayın şu başlıklara.
Kendin öğrenirsen, kafandaki şeyi tamamen yapabilirsin fakat öğrenmezsen forumdakilere anlatıp, onların yapmasını beklemen daha zor olur senin için.Bilmediğimiz için sizden istiyoruz. Basit aslında ama bilmiyoruz.
Hayır, demek istediğim isterseniz eyvallah da şöyle başlıklar koymayın.Bilmediğimiz için sizden istiyoruz. Basit aslında ama bilmiyoruz.
Bunun yapımının basit olduğunu bilebiliyosan yapmasını da bilirsin bizden niye istiyon gardaş yada basit olduğunu ne biliyon
Cevap bu.Bilmediğimiz için sizden istiyoruz. Basit aslında ama bilmiyoruz.
Hayır, demek istediğim isterseniz eyvallah da şöyle başlıklar koymayın.
Algoritması basit!Bunun yapımının basit olduğunu bilebiliyosan yapmasını da bilirsin bizden niye istiyon gardaş yada basit olduğunu ne biliyon
Sağolasın deniyeceğim.[DOUBLEPOST=1437916698,1437914844][/DOUBLEPOST]öyle yapıcağına fedırborddan {group}'u verebilirsin.
Bunu denedim skript reload çekince sorun vermedi inşallah çalışırKod:every hours: execute command "/featherboard reload"
Çalışmaz ise Böyle DeneyinSağolasın deniyeceğim.[DOUBLEPOST=1437916698,1437914844][/DOUBLEPOST]
Bunu denedim skript reload çekince sorun vermedi inşallah çalışır
every 60 minutes:
İkiside çalışıyor çok teşekkür ederimÇalışmaz ise Böyle Deneyin
Kod:every 60 minutes: execute console command "featherboard reload"
Çalıştı.Kod:every hours: execute command "/featherboard reload"