[İstek]Skripti iyi olanlar bir bakabilir mi ?

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben para pluginini kullanmak istemiyorum onun yerine altın sistemini kullanmak istiyorum. Mesela adam tabelaya sağ tıkladığında elinde yeterli altın varsa miktarı kadar altın gidecek onun yerine aldığı eşya gelecek ve bir kese isminde sandıkla sağ tıkladığında kese isminde bir sandık açılcak ve oraya altınlarını koyabilecek. Altın normal altından olmayacak katman kayası gibi oyuncuların bulamayacağı bir eşyanın ismini değiştirip texture pack ile altın şekli vercem. Ayrıca gümüş de yapabilirseniz sevinirim altından daha az değerli olsun :)

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
niye öyle bedrock yapıyorsun? direk sarı bi sekilde Altın yap ismini gold ingotun? ve ayrıca para skriptinden ve plugininden kat be kat daha kolay yapılır.

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
niye öyle bedrock yapıyorsun? direk sarı bi sekilde Altın yap ismini gold ingotun? ve ayrıca para skriptinden ve plugininden kat be kat daha kolay yapılır.
adamlar altının ismini örste değiştirir diye düşünmüştüm

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
yok değiştirebilirler fakat renkli ve kalın yapamazlar.

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Vault u sil essentials sign ile trade özelliğini kullan oyuncularada ver onun premin veya trade Plugini ile oyuncular alış veris yapa bilirler

Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.