cagriaykut
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ben region üzerinde ve regiondan çıktığı zaman istiyorum
on (?)
? yerine ne gelicek söylerseniz sevinirim region ismi: spawn
on (?)
? yerine ne gelicek söylerseniz sevinirim region ismi: spawn
Plugin daha fazla ram yer şöyle güzel bi skript alalımm biz.eklentisi olması lazımdı
dostum illada world guard ile region çekilmiş yerlermi olması zorunlu. üstünü kapat dünya içi fly açPlugin daha fazla ram yer şöyle güzel bi skript alalımm biz.
spawn mapında hiçbir nesne yok dimiLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
on region enter "spawn":
olurmu veya "spawn" ı nereye koycaz ?
map değil region region içinden çıkma gibi bi olayda var o zaman kapansın iştespawn mapında hiçbir nesne yok dimi
on region enter "spawn":
loop players:
loop-player's gamemode is survival
set player's flight mode to true
on region enter is "spawn":
execute console command "/fly %player% on"
on region exit is "spawn":
execute console command "/fly %player% off"
bide sakın looplamamap değil region region içinden çıkma gibi bi olayda var o zaman kapansın işte
Kod:on region enter "spawn": loop players: loop-player's gamemode is survival set player's flight mode to true
İkimizinkide olmadıolması lazım denePHP:on region enter is "spawn": execute console command "/fly %player% on" on region exit is "spawn": execute console command "/fly %player% off"
executeyi denemen için yaptım değiştirirsin
bide sakın looplamaloop gerek yok
hata varmı yoksa yokta olmuyormuİkimizinkide olmadı![]()
hata varmı yoksa yokta olmuyormu
varsa düzeltTab hatası var galiba.
Plugin daha fazla ram yer şöyle güzel bi skript alalımm biz.
variable kaydetmiyor lag olucağını sanmıyorum. tabi 700 kişi aynı anda birden spawn region'una girmesseSkript Daha Çok Ram Yer İlk Başlarda İyidir Sunucu Fakat Oyuncular Fly Açtıkta Ayri bi Veriable Fly Kapandıkça Ayri Bir Veriable yazılıcak ve bu zamanla çoğalıcak plugin en iyisi.
Her Türlü Düşünceyi Yapıcaksın Sonrasında Kodlucaksın JAVA <3variable kaydetmiyor lag olucağını sanmıyorum. tabi 700 kişi aynı anda birden spawn region'una girmesse