(ISTEK) Süreli Item skripti yapılabilirmi ayrıntılar içeride.

BlackSkripter

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
-1 azalt diye bir şey yok dostum. Kodlamadan azıcık anlayan adam gelen date bilgisini yyyy-aa-gg tirelerden bölüp yıl ay gün olarak eşitler ve her ay'ın kendi gün bilgisini girer. Mesela ocak is 31 şubat is 28 mart is 31 nisan is 30 vb. Misalen 2017-03-26 tarihinde 10 günlük sword aldın skriptte yazacağın kod 26'ya 10 ekleyecek 03 mart ayına tekabül ettiğine göre 26+10 31'den büyükse ve ay 12den küçükse ay'a 1 ekleyecek ve çıktıyı o oyuncuya bağlı değişken olarak kayıt edecek.

Algoritmasını bile çıkardım. Asıl soru, sen benimle alay ediyor olmayasın? Hazır kod bekliyor olabilirsin. Ben algoritmasını yazdım başkası da pişirsin. Ben yaparsam ücret alırım, bunu söyleyince de kızıyorsunuz o yüzden sadece yapılabilirliğini açıklayıp konudan çekiliyorum.
Ben zaten istemiyorum isteyen ben değilim bak dostum benim kodlama tecrübeme dil uzatmassan sevinirim 3-4 yıldır kodluyorum javaya elimi bile sürmedim full skript kodluyorum sen eğer birazcık anlıyorsun bana şunun cevabını ver şimdi nowa setlersen bir kere bazı şeylerde 0 koyulmuyor %90 olmucaktır olurda hatalı olur sonra was seti kullanırsan sunucuya stop atma durumu var aynı şekilde waitdede aynı durum var senin dediğin yöntemde ise ayın 29 unda alan bir kişi 30 çeken ayda 1 inde gitmesi gerekirken 31inde düşünücek skript ama böyle bir ay olmucak 1 ay 1 gün gibi bir süre adamda kalıcak 2. olarak player inventory ve ender chestini checklesen de adam süresini ayarlar yere atar saniye kala bu kadar basitmi sanıyorsun ver fikri sonra çekil

Mustafakemal535

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben zaten istemiyorum isteyen ben değilim bak dostum benim kodlama tecrübeme dil uzatmassan sevinirim 3-4 yıldır kodluyorum javaya elimi bile sürmedim full skript kodluyorum sen eğer birazcık anlıyorsun bana şunun cevabını ver şimdi nowa setlersen bir kere bazı şeylerde 0 koyulmuyor %90 olmucaktır olurda hatalı olur sonra was seti kullanırsan sunucuya stop atma durumu var aynı şekilde waitdede aynı durum var senin dediğin yöntemde ise ayın 29 unda alan bir kişi 30 çeken ayda 1 inde gitmesi gerekirken 31inde düşünücek skript ama böyle bir ay olmucak 1 ay 1 gün gibi bir süre adamda kalıcak 2. olarak player inventory ve ender chestini checklesen de adam süresini ayarlar yere atar saniye kala bu kadar basitmi sanıyorsun ver fikri sonra çekil
Kardeş skript te tarih göstermek demek makinenin tarihini göstermek demek anlayamadınız gitti.adam sana skripti söyledi sende yaz kardeşim

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi