[İSTEK]Sunucuya girince ekrana yazı yazdırsın 1.8

nothingelsematters

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.8 versiyonunda gelen özellik ile ekrana yazı yazabiliyoruz isteğim şu ki oyuncular sunucuma giriş yaptığı an ekranlarında sunucu adım yazsın.

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
options:
    sunucuadı: NeBiliyim
on join:
    wait 3 tick
    send player title "{@sunucuadı}" with subtitle "&cHoş geldin."

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Simple Join Title veya TitleManager plugini işine yarayabilir :)
Buyur:

Kod:
options:
    sunucuad: &a&lSUNUCU ADI #Ekrana Gelicek Olan Yazının Başlığı
    sunucuadaltyazı: &bTekrar Hoş Geldin &c%player%! #Ekrana Gelicek Olan Yazının Altına Yazıcak Olan Yazı

on join:
    send player title "{@sunucuad}" with subtitle "{@sunucuadaltyazı}" for 5 seconds
Cevabını zaten verdim. Doğru ve verilmiş şeye niye tekrar mesaj atma gereği duyuyorsunuz ki?

Ayrıca TitleManager gibi pluginlere hiç gerek yok. Zaten skript varsa iş biter.

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cevabını zaten verdim. Doğru ve verilmiş şeye niye tekrar mesaj atma gereği duyuyorsunuz ki?

Ayrıca TitleManager gibi pluginlere hiç gerek yok. Zaten skript varsa iş biter.
Post kasmak için. İlla böyle bir cevap bekliyorsun değil mi ? Dostum belki skript kullanmıyordur diye böyle bir mesaj yazdım. Seni rahatsız eden ne ki ?

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Post kasmak için. İlla böyle bir cevap bekliyorsun değil mi ? Dostum belki skript kullanmıyordur diye böyle bir mesaj yazdım. Seni rahatsız eden ne ki ?
Bunu demen üzdü konu skript istekleri bölümüne açılmış.
Ayrıca direkt titlemanager pluginini kullanırsan daha güzel olur.

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Plugini varken skript kullanmak :D adfsdghfgdfd Skript gerektiğinde kullanılır !
Skript yerine title manager kullan sen,boşver skript manyaklığını , al buda bilimsel açıklaması.
Spigot lib > Title Manager 100 satır kod > işlem
Spigot lib > Skript 10bin satır kod > işlem Yani işlemcime acımıyorum uleyn diyorsan skript kullanabilirsin tabi ki senin tercihin
Ama title managerda ilk giriş mesajını farklı , oyuncu zaten sunucuya kayıtlıysa farklı mesaj verdirebilirsin, tm bc komutuyla anonslarınıda yaparsın . Placeholder kullanabilirsin kafana göre... daha çok faydasını görürsün, iyi forumlar !

MrAga98

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugini varken skript kullanmak :D adfsdghfgdfd Skript gerektiğinde kullanılır !
Skript yerine title manager kullan sen,boşver skript manyaklığını , al buda bilimsel açıklaması.
Spigot lib > Title Manager 100 satır kod > işlem
Spigot lib > Skript 10bin satır kod > işlem Yani işlemcime acımıyorum uleyn diyorsan skript kullanabilirsin tabi ki senin tercihin
Ama title managerda ilk giriş mesajını farklı , oyuncu zaten sunucuya kayıtlıysa farklı mesaj verdirebilirsin, tm bc komutuyla anonslarınıda yaparsın . Placeholder kullanabilirsin kafana göre... daha çok faydasını görürsün, iyi forumlar !
Skript vs plugin hangisi iyi dostum onerin varsa soyle detayli bizde onu kulanalim :) ?