[Istek] Supriz Yemek Kutusu

powershark

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arakdaşalar . djyee bir supriz exp ve pro set sandığı çıkartmıştı fakat Forum'u bıraktığı için isteğimizi yerine getiremedi. Ben şunu istyorum aynısının mesela cheste sağ tıklayınca açılcak içinden sürpriz enchli elma vb. yemekler çıkıcak . Öyle ölye kutular istiyorum . Yardımcı Olurmusunuz ?

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Sen Artırırsın Ben Örnek Bitane Yaptım:
Kod:
on place of a chest:
    display name of tool is "<yellow>Surpriz Yemek Kutusu":
        cancel event
        remove 1 chest named "<yellow>SuprizYemek Kutusu" from player
    chance of 80%: #Yüzde
        give apple to the player #item
command /ykutusu:
    permission: yemek.kutusu
    trigger:
        give a chest named "<yellow>Surpriz Yemek Kutusu" to player

Son düzenleme:

powershark

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Java Bilgim Yok. Skript Yaptım.
Bunu ben şimdi ne yapacağım . Skript Plugini var. Nitrado serverim'e nasıl ekliyeceğim lütfen bilgi verirmisin ? skript plugininin içine mi atıcagım ? Ve uzantısı ne olacak ? Sen bana atıcağım dosyayı hazırlayıp verirsen çok iyi olur :)

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Bunu ben şimdi ne yapacağım . Skript Plugini var. Nitrado serverim'e nasıl ekliyeceğim lütfen bilgi verirmisin ? skript plugininin içine mi atıcagım ? Ve uzantısı ne olacak ?
Plugins>Skript>scripts> e txt oluşturcan. Sonra Ona Benim Yaptığım Şeyi Kopyala Yapıştır Yapıcaksın Sonra .sk yapıcaksın .txt yi silip.
Bu Arada Yardımcı Olurmusunuz Diyince Biraz Skript Bilgin Var Sanmıştım. Örnek Olsun Diye Elma Yapmıştım. Enchli Elma Falan Onlarıda Ayarlıyıp Veriyimmi ?

powershark

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugins>Skript>scripts> e txt oluşturcan. Sonra Ona Benim Yaptığım Şeyi Kopyala Yapıştır Yapıcaksın Sonra .sk yapıcaksın .txt yi silip.
Bu Arada Yardımcı Olurmusunuz Diyince Biraz Skript Bilgin Var Sanmıştım. Örnek Olsun Diye Elma Yapmıştım. Enchli Elma Falan Onlarıda Ayarlıyıp Veriyimmi ?
tabii ki olur . Bütün yemekleri Koyarsan Çok iyi olur :)

powershark

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim skript pluginini yükledim her şey iyi hoş güzel fakat serverim kendi kendine 2 dakikada bir restart atmaya başladı . Bende o yüzden kaldırdım. Bunun java sı yokmu skript yerine bir yardımcı olun :S

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ne yazık ki random olarak bir cheste item koyman Skript ile imkansız. Fakat belirlenmiş bir kaç eşyayı arkadaşın dediği gibi chance ile koyabilirsin.

powershark

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gülünç başka konularda destekçisiyle laflar saydıran bu konuda yardım istiyor =) Kendinizden öyle emin konuşuyordunuz ki sizi bilgili sanmıştım ama hayal kırıklığı :D Neyse amacım tartışmak değil @Schaffer79 yardım edebilir belki hatırladığım kadarıyla son günlerde java ile uğraşıyordu =)
Skript bilmiyorum diye Salak mı sandınız ? Serverime bakmakla uğraştığım vakti Script'e harcasaydım emin olun bilgim olurdu.