İstek [Team Skripti]

ComodoGaming

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Malesef Adam Gibi Bir Team Plugini Yok Faction Kullanamıyorum Survival Olacağı için bu yüzden bir team skripti yazabilirmisiniz komut /Team create (team ismi) olsun kuran kişi team admini olsun mesaj yazdığında sol tarafında mavi olarak teamının ismi olsun /Team inviete (isim) ile team a birilerini davet edelim ve davet ettiğimiz oyuncuya ... teamından davet diye mesaj gelsin /team join (team adı) ile team davetini onaylasınlar teamdaki oyuncular birbirine vuramasın sadece teamı olmayanlar veya başka teamdaki oyunculara vurabilsinler
/team ally (teamadı) ile dost team olsunlar dost teamlar birbirine vuramasın /team enemy (teamadı) yazarak teamlar düşman olsun ve allyken vuramıyolardı enemy olunca vurma tekrar açılsın [yazabilirseniz çok sevinirim şimdiden yazacak arkadaşa teşekkürler]

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yooo Var Bitane Vardi Unuttum Adini Survival Serverler İcin Team Pluginiydi.

Bozuk Telefonun Gazabina Ugrayarak Yazdi.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buldum Plugini Faction Degilmis Sw . Pluginin İsmi xTeam Rahatlikla Kullanabilirsin.

Bozuk Telefonun Gazabina Ugrayarak Yazdi.

ComodoGaming

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
teamplugin vardı onda teamlar kaydolmuyordu inşallah bunda olur 1.7.2 için kullanacağım[DOUBLEPOST=1436137117,1436137037][/DOUBLEPOST]xteam 1.6.4 versiyonuna kadar var malesef :([DOUBLEPOST=1436137213][/DOUBLEPOST]
Sen factions plugininden bahsetmişsin.Sunucu survival değilde factions olur.
factions plugini survival bir server için olmaz

Son düzenleme:

SkyOfWaffle

Marangoz
En iyi cevaplar
0
teamplugin vardı onda teamlar kaydolmuyordu inşallah bunda olur 1.7.2 için kullanacağım[DOUBLEPOST=1436137117,1436137037][/DOUBLEPOST]xteam 1.6.4 versiyonuna kadar var malesef :([DOUBLEPOST=1436137213][/DOUBLEPOST]
factions plugini survival bir server için olmaz
Bence factions kullan sebebi zaten türk serverlarında faction çok farklı bir hal aldı lapistir markettir falan felan... Aslı Küçük bir spawn faction plsi ve survival yaşam tarzı. Bazısında vardır küçük marketler felan fakat bir türk sunucusunun marketi kadar ayrıntılı değildir... Veya bir /warp lapis i yoktur... Eğer böyle bir sunucu yaparsan kesinlikle gelip oynarım. Böyle bir sunucu yaparsan minecraftta (Türk sunucular arasında) çokça tavsiye edilirsin.

ComodoGaming

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence factions kullan sebebi zaten türk serverlarında faction çok farklı bir hal aldı lapistir markettir falan felan... Aslı Küçük bir spawn faction plsi ve survival yaşam tarzı. Bazısında vardır küçük marketler felan fakat bir türk sunucusunun marketi kadar ayrıntılı değildir... Veya bir /warp lapis i yoktur... Eğer böyle bir sunucu yaparsan kesinlikle gelip oynarım. Böyle bir sunucu yaparsan minecraftta (Türk sunucular arasında) çokça tavsiye edilirsin.
aklımda aslında çok daha farklı bir sistem var bu sistem factions plugini ile pek uymuyor survival ayrı olacak sonra arkasından senin dediğine benzer bir faction server açmayı düşünüyorum[DOUBLEPOST=1436178446,1436178202][/DOUBLEPOST]bazı serverlarda bu teamplugin adlı plugini ayarlamışlar ayarlayabilecek biri yokmu ?[DOUBLEPOST=1436202798][/DOUBLEPOST]TEAMPLUGİN ADLI PLUGİNİN SORUNUNU ÇÖZDÜM JARINI SPİGOT İLE ÇALIŞTIRIN SONRA İSTERSENİZ BUKKİTDE KULLANIN SORUNSUZ ÇALIŞIYOR BUYRUN LİNKİ :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
BİRDE PLUGİNİN CONFİGİNDEN checkupdates: false YAPIN

Son düzenleme: