[İSTEK] Tek kullanımlık kit ?

muslumanpapaz06

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hepinize selam dostlar yakın zamanda kuracagım skyblock sunucumda ilk haftya özel golem sp vericeğim ama birçok kişi 2. hesap açıp veya farklı buglar uygulayarak 2 3 adaet sp alıyorlar bende tek kullanımlık kit skripti arıyorum ama bulamadım yardımcı olurmusunuz ?:hmm1::hmm1:

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
olur benim için sorun yok /kit golemsp yazdıklarında iron golem versin birdaha yazılırsada tek kullanımlıktır yazsın sana zahmet :)
Hocam bu tam anlamıyla engellenemez ancak o tür eşyaların yere atılması falan yasaklanabilir.
Skript ile yapabilirim yere atmayı engellemeyi eşyaların adlarını verirsen, ancak eklenti veya skript ile başka bir şekilde engellenmesi mümkün değildir.

muslumanpapaz06

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hocam bu tam anlamıyla engellenemez ancak o tür eşyaların yere atılması falan yasaklanabilir.
Skript ile yapabilirim yere atmayı engellemeyi eşyaların adlarını verirsen, ancak eklenti veya skript ile başka bir şekilde engellenmesi mümkün değildir.
mantıklı aslında eşya kodu 52:99 ama serverime trading plugini yükledim acaba takasda da engelleyebilirmiyiz ?