[Istek]Tüm oyuncuları belirlenen koordinata çekmek (Loop bilenler içeri)

RazAssassin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaslar konu baslıgındada belirttigim gibi benim sorunum bu bi koordinat belirleyip bi komutumla herkesi oraya çekebilmek istiyorum.Bu loop işinden anlayan arkadaşlar lütfen bi kod yazabilir mi abartmıyorum 4 saattir sırf bununla uğraşıyorum.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Kod:
command /herkesigetir:
    trigger:
        loop all players:
            teleport the loop-player to the player
Yada:
Kod:
command /herkesigetir:
    trigger:
        loop all players:
            teleport loop-player to the player

RazAssassin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar beni yanlış anladınız zergun yinede teşekkür ederim fakat tpall benim yanıma çekiyo ben otomatik bir sistem yapacağım.Yani komut bloğu falan geçin şu işleri lütfen.Mesela spawn a ben /yeribelirle yapıcam sonra event bitti diyelim /spawntpall yapıcam gibi (spawna yapmıycam ama ona göre bi kod üretmeyin)
TheRedstoneEngineer çok akıllısın.Bukkit serverlerin %70 inden fazlası multiverse kullanıyor ve bir sürü dünya var.Bi komut bloğu bi dünya için çalışır diğer dünyayla iletişime geçemez.
Herneyse bu işi bir tek zergun sen yapabilirsin sana güveniyorum şimdiden teşekkürler.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Arkadaslar beni yanlış anladınız zergun yinede teşekkür ederim fakat tpall benim yanıma çekiyo ben otomatik bir sistem yapacağım.Yani komut bloğu falan geçin şu işleri lütfen.Mesela spawn a ben /yeribelirle yapıcam sonra event bitti diyelim /spawntpall yapıcam gibi (spawna yapmıycam ama ona göre bi kod üretmeyin)
TheRedstoneEngineer çok akıllısın.Bukkit serverlerin %70 inden fazlası multiverse kullanıyor ve bir sürü dünya var.Bi komut bloğu bi dünya için çalışır diğer dünyayla iletişime geçemez.
Herneyse bu işi bir tek zergun sen yapabilirsin sana güveniyorum şimdiden teşekkürler.
Zergun degil, Sergun
Sadece aybi dunyadaki oyunculari mi cekmek istiyorsun?

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman baştan detay verseydin kusura bakma. Yazdığın tek şey herkesi tek koordinata çekmen.

RazAssassin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sergun hayır tüm serveri çekmek istiyorum kendim su anda kafamdan bi şey kodladım senin verdiklerinle birazdan deneyeceğim
Kod:
command /eventolustur:
        trigger:
                permissions: "event.admin"
                set {event.alan} to location of player
                send "&6Event Olusturuldu!"
command /eventzamanitpall:
    trigger:
        loop all players:
            teleport the loop-player to the {event.alan}
[DOUBLEPOST=1420661059,1420660965][/DOUBLEPOST]Edit : Komut yine çalışmadı acaba sorun ne hala çözemedim.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Sergun hayır tüm serveri çekmek istiyorum kendim su anda kafamdan bi şey kodladım senin verdiklerinle birazdan deneyeceğim
Kod:
command /eventolustur:
        trigger:
    trigger:
        loop all players:
[DOUBLEPOST=1420661059,1420660965][/DOUBLEPOST]Edit : Komut yine çalışmadı acaba sorun ne hala çözemedim.
Odevlerim bitince yaparim.

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Yaptım.
Bekliyoruz :D Bu sisteme benim de ihtiyacım var
Kod:
command /eventolustur:
        trigger:
    trigger:
        loop all players:
Kod:
command /herkesigetir:
   trigger:
     if {getiralani} is set:
       loop all players:
         teleport loop-player to {getiralani}
     else:
       send "Alan ayarlanmamış!"
command /alanayarla:
   trigger:
     set {getiralani} to location of player
     send "Ayarlandı"