[İSTEK] Unity'de Yer çekimi ve Jump kodu! c#

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Post mu kasiyorum??
Kasıyorsun. ben sormuşum unity kodlaması büyük ihtimalle ki bir şey anlamıyorsun, Ve anlamadağın konulara karışıp boş boş şeyler yazıyorsun. Post Kasmak bu işte![DOUBLEPOST=1415440221,1415440171][/DOUBLEPOST]Post kasan direk ra*** edilecektir.[DOUBLEPOST=1415440260][/DOUBLEPOST]
Kasıyorsun. ben sormuşum unity kodlaması büyük ihtimalle ki bir şey anlamıyorsun, Ve anlamadağın konulara karışıp boş boş şeyler yazıyorsun. Post Kasmak bu işte![DOUBLEPOST=1415440221,1415440171][/DOUBLEPOST]Post kasan direk ra*** edilecektir.
Konu hakkında Hiçbirşey bilmeyenler geliyor. ADAM AKILLI BIRI GELSIN.
ununnumium bir şey bilmiyor post kasıyo.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Adam akıllı durun şurda post kasmak yok. boş konu değil. Cevabını bilmiyorsanız girmeyin bile. Post kasan 3 kişi var.
Bunlar arasında ununumium'da var.

Kasıyorsun. ben sormuşum unity kodlaması büyük ihtimalle ki bir şey anlamıyorsun, Ve anlamadağın konulara karışıp boş boş şeyler yazıyorsun. Post Kasmak bu işte![DOUBLEPOST=1415440221,1415440171][/DOUBLEPOST]Post kasan direk ra*** edilecektir.[DOUBLEPOST=1415440260][/DOUBLEPOST]
Konu hakkında Hiçbirşey bilmeyenler geliyor. ADAM AKILLI BIRI GELSIN.
ununnumium bir şey bilmiyor post kasıyo.

Bunlar ne peki siz de kasiyorsunuz şu an... 2 den fazla dediniz aynı şeyi...

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Sen nabıyon sus artık. TERKET BU KONUYU KARDEŞIM. KONUYLA ILGILI bir şey Yazmıyorsun.
Kim yazıyor ki.. Konu ile ilgili yazmayanlara @Camon32 sen de dahilsin.. İlk önce kendine çeki düzen ver sonra adam akıllı konuş. Herkes herşeyde iyi olacak diye bir şart yok konuyu uzatiyorsun..
Edit:istediğini yapıyorum kesin şimdi bu arkamdan konuşur :S

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kim yazıyor ki.. Konu ile ilgili yazmayanlara @Camon32 sen de dahilsin.. İlk önce kendine çeki düzen ver sonra adam akıllı konuş. Herkes herşeyde iyi olacak diye bir şart yok konuyu uzatiyorsun..
Edit:istediğini yapıyorum kesin şimdi bu arkamdan konuşur :S
Git artık. Unity'den anlıyor musun ?: Hayır. ee o zaman ? Konuyla ilgili yazıyorum. O bana bir şey veriyor deniyorum olmadı diyorum. Kodlamadan anlamıyon işte Anlamıyorsan karışma. hadi Bay bay konudan.