[İSTEK]ve[Soru]Plugin

yenilmez1679

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar.Benim faction serverim var.Bir kaç sorum olacakv e istegim. Eger dogru yer degilse yetkililer taşırsa sevinirim.Başlıyorum:

1-Vipler için enchleri belli set kit nasil ayarliyabilirim?
2-Bir portala girip onun nerden çıkçagını hangi pluginle ayarliyabliriz ?
3-Serverimde PlotMe de arsa alma sınırı 2 ama /p auto yaptigimizda arsa sınırı 0 gösteriyor.
4-Serverimde dügme ile portal açmak istiyorum.Pluginin Adı nedir ?
5-Essentialda Rulesleri nasil düzenlicem kurallari yazdim fakat olmadi.
6-Legendary messagde auto messageleri düzenlememe rağmen mesajlar çıkmıyor.
7-Serverimde npc plugini mevcut burdan bi npc yaratip gelene saldirmasini nasil saglıyabilirim?
8-Serverimde sag ile satıyor sol ile aliyor bunu nasil düzeltip tam tersi olmasini sağlıyabilirm.
9-Tabelaya tıklıynca ordaki isteiğimiz /warp a göndermesini veya marketlerde yukari asagi göndermesini nasil ayarliyabilirim.
10-Serverimde komut bloguna nasil izin verebilirm server propiteste bulamadim.Araştırdım bende.

Yardim edene teşekkür vereceğim.Şimdiden herkeze teşekkürler.

yenilmez1679

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1. Essentialsten kits: bölümü var oradan yapmalısın.
2. CreativeGates plugini ile yapılıyor.
3. PlotMe > config'e girerek: PlotAutoLimit yerinden yapman gerekiyor.
4. StarGates ile oluyordu sanırım :s
5. Essentials>rules.txt yada .yml'ye gir oraya yazmalısın ve her kural enter kuşu ile ayırman gerekiyor.
6. LegendaryMessage config'ine gir en altlarda Enable veya Enabled: false yazarı onu true yap.
7. Sentry pluginini kullanmalısın.
8. ChestShop>config oradan REVERSE_BUTTONS: false kısmı bul true yap.
9. CommandSigns plugini ile tabelalara / yani komut eklenebilir.
10. Tek bunu bilmiyorum.

Umarım çözümler hoşuna gitmiştir ve yardımcı olmuştur.
Not: 5 dakikada yazdım :=)
Kardeşim çok saolasın bende kimse bilmiyor sandım allah razı olsun çok teşekkürler 10 önemli degil tabelayı söylediğin için.

yessmean

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Caytomkur skype ekliyorum server açmayı düşünüyorum da sorularım olabilir sana...

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bak o 10. soruyuda ben cevaplayim kardesim server properties dosyasina gir en sonda motd var sanirim onun sonuna gel ENTER a bas ve sunu aynen ekle

enable-command-block=true

kayded ve cik. bu kadar