yenilmez1679
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar.Benim faction serverim var.Bir kaç sorum olacakv e istegim. Eger dogru yer degilse yetkililer taşırsa sevinirim.Başlıyorum:
1-Vipler için enchleri belli set kit nasil ayarliyabilirim?
2-Bir portala girip onun nerden çıkçagını hangi pluginle ayarliyabliriz ?
3-Serverimde PlotMe de arsa alma sınırı 2 ama /p auto yaptigimizda arsa sınırı 0 gösteriyor.
4-Serverimde dügme ile portal açmak istiyorum.Pluginin Adı nedir ?
5-Essentialda Rulesleri nasil düzenlicem kurallari yazdim fakat olmadi.
6-Legendary messagde auto messageleri düzenlememe rağmen mesajlar çıkmıyor.
7-Serverimde npc plugini mevcut burdan bi npc yaratip gelene saldirmasini nasil saglıyabilirim?
8-Serverimde sag ile satıyor sol ile aliyor bunu nasil düzeltip tam tersi olmasini sağlıyabilirm.
9-Tabelaya tıklıynca ordaki isteiğimiz /warp a göndermesini veya marketlerde yukari asagi göndermesini nasil ayarliyabilirim.
10-Serverimde komut bloguna nasil izin verebilirm server propiteste bulamadim.Araştırdım bende.
Yardim edene teşekkür vereceğim.Şimdiden herkeze teşekkürler.
1-Vipler için enchleri belli set kit nasil ayarliyabilirim?
2-Bir portala girip onun nerden çıkçagını hangi pluginle ayarliyabliriz ?
3-Serverimde PlotMe de arsa alma sınırı 2 ama /p auto yaptigimizda arsa sınırı 0 gösteriyor.
4-Serverimde dügme ile portal açmak istiyorum.Pluginin Adı nedir ?
5-Essentialda Rulesleri nasil düzenlicem kurallari yazdim fakat olmadi.
6-Legendary messagde auto messageleri düzenlememe rağmen mesajlar çıkmıyor.
7-Serverimde npc plugini mevcut burdan bi npc yaratip gelene saldirmasini nasil saglıyabilirim?
8-Serverimde sag ile satıyor sol ile aliyor bunu nasil düzeltip tam tersi olmasini sağlıyabilirm.
9-Tabelaya tıklıynca ordaki isteiğimiz /warp a göndermesini veya marketlerde yukari asagi göndermesini nasil ayarliyabilirim.
10-Serverimde komut bloguna nasil izin verebilirm server propiteste bulamadim.Araştırdım bende.
Yardim edene teşekkür vereceğim.Şimdiden herkeze teşekkürler.