[ISTEK]Viphammadde komutu

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverimde viphammadde var ve örneğin biri megavip satın aldı Butona basarak girebilcek ve o butonun arkasında komut bloğu var.Komutlar çalışcak.İstediğim şey şu
Sadece megavip tıkladığında içeri girebilcek
x y z eksenlerini ben ayarlarım siz bana komut bloğuna komut olarak ne yazıcam onu söyleyin yeterli

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
yok wg uraşmıcam tek tek vipleri ekle zor geliyor Bana komutu lazım

emretelli

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Serverimde viphammadde var ve örneğin biri megavip satın aldı Butona basarak girebilcek ve o butonun arkasında komut bloğu var.Komutlar çalışcak.İstediğim şey şu
Sadece megavip tıkladığında içeri girebilcek
x y z eksenlerini ben ayarlarım siz bana komut bloğuna komut olarak ne yazıcam onu söyleyin yeterli
Merhaba arkadaşım bunun çok basit bir yolu var dümeyi koyacağın yeri ayarla sonra o bölgeye ayrı bir wg Çek ve wg ye /rg flag <ismi> entry deny yaz bu sayede oraya yetkili dışında kimse giremeyecek sonra /rg addmember <ismi> g:(grup ismi) ni yaz ve olay bitti :) böyle yapınca o wg yi yaptığın yere sadece yazdığın grup girebilcek ama wgnin dümeden 3 blok öteye kadar kapsaması lazım ki oyuncular oraya girmeden süneye basmalarını engellemen için ... Iyi şanslar umarım iyi anlatabilmiştirim..

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
VIP lerin bir skorunu skorunu otomatik 1 yaparsın sonra da
/tp @p[score_vipskoru_min=1] x y z dersin
otomatik nasıl olcak dersen de skript kullanıyosan yapabilirim belki denerim yani.