Baranadali080808
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
gençler bi server açıcam ama bi skript istegim var. Oyuncu yere lav ve su koyduktan sonra o lav ve su 10 saniye sonra silinsin. Yardımcı olan herkese teşşkürler
block physics:
block is lava:
wait 10 second
set block at event-block to air
block is water:
wait 10 second
rightclick with a lava bucket:
player do not have permission "fizik.yetki":
wait 10 second
rightclick with a water bucket:
player do not have permission "fizik.yetki":
wait 10 second
tesekkürler dostum denicem. Bende skript yazmaya başladım eventler command lar falan biliyorum az çok bana yardımcı olabilirmisin: Skype:[email protected]Kod:block physics: block is lava: wait 10 second set block at event-block to air block is water: wait 10 second set block at event-block to air
Skript yazmayı kendn öğrenebilirsin. Ben öyle öğrendim. Başkalarının skriptlerine bak kendin pratik kur. Ona benzer sk yaz. Öğrenirsintesekkürler dostum denicem. Bende skript yazmaya başladım eventler command lar falan biliyorum az çok bana yardımcı olabilirmisin: Skype:[email protected]
Skript Eğitimleri kısmı var.tesekkürler dostum denicem. Bende skript yazmaya başladım eventler command lar falan biliyorum az çok bana yardımcı olabilirmisin: Skype:[email protected]
Adam havaya tıklasa nolucak? hangi bloğu havaya çeviricek. on place kullantesekkürler dostum denicem. Bende skript yazmaya başladım eventler command lar falan biliyorum az çok bana yardımcı olabilirmisin: Skype:[email protected]
tesekkürler dostum denicem. Bende skript yazmaya başladım eventler command lar falan biliyorum az çok bana yardımcı olabilirmisin: Skype:[email protected]