[İSTEK]Zeus Yetenegi

Dul Bırakan

Ďℍ₰ ƐXƬΛSY ☠™ //// ƵŦ|☪ Naked™
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bana LAzım Olan Zeus Yetenegi Scriptsi Bu yetenekte Taş Balta İle Bir Yere Sag tıkladında Orası patlıcak ve şimşek cakcak ve bu 15 saniyede 1 kere yapilacak Nasıl Yapabilirim Bazı Forumdaki Arkadaşlarımın Yaptıgı örnekler Eger Yaparsanız [Kitapla Kit Secilen Zümrütle Özel kit Kagıtlada Coinine Bakan Bi Plugin Paketi Paylaşcam]
Alintidir Bu Örnek
# Register the ability when the script is loaded
on load:
register new ability 14 name "Pastaci" description "Bir Balkabagi Pastasi Yedigince 10 Saniye Guclenirsin."

# And let's give the attacker a regeneration potion
on rightclick holding a pumpkin pie:
player might use ability 14
player has 1 pumpkin pie:
apply strength 2 to the player for 10 seconds
remove 1 pumpkin pie from the player's inventory

Son düzenleme:

DPXs

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kitli hunger games in skriptini çalcam bana yardım edermisinin diyorsun yani

Dul Bırakan

En iyi cevaplar
0
Asla kitliHg Bukkitgames 2.0 Türkçeleştirdim Kit Ekledim Ama Yetenekleri Yok Yetenek Yapmamız Lazım Ve Sizden Yardım İstiyorum Neresi Çalmak bunu Söylermisin

Dul Bırakan

En iyi cevaplar
0
Yapma Yaaa Seriosc themazingc zooc SAyimmi Daha Bunlarda Kitli Hg server veZeus Bunlardda var

DPXs

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skriptlerde telif hakkı gibi bir şey varmı bilmiyorum ama ben ilk S.O da gördüğüm için söyledim ama yinede @IRFN a sormak lazım

Dul Bırakan

En iyi cevaplar
0
S.o Nun Kullandıgı Bukkitgames 1.9.2 Dir ve Onun Yetenekleri Skriptle Değil Pluginin İçinden Yazılıyor bukkitgames.2.0 Skriptle Oluyo[DOUBLEPOST=1410702535,1410699018][/DOUBLEPOST]Yapacak Yokmu

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Skriptlerde telif hakkı gibi bir şey varmı bilmiyorum ama ben ilk S.O da gördüğüm için söyledim ama yinede @IRFN a sormak lazım
Fikri olan her şey, sahibinin haklarına özeldir. Bunlar bir lisans ile korunabilir, ancak SO'daki Zeus kodlarının herhangi bir lisansı yok. Olsa dahi, başka bir kodla aynısı yazılabilir ve bu da ihlale girmez.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
ability yapmayi bilmiyorum fakat 15 snde 1 yildirim atma :

on rightclick with stone axe:
[tab]if {zeussure.%player%} is 0:
[tab][tab]strike a lightning at the target block
[tab][tab]set {zeussure.%player%} to 1
[tab][tab]wait 15 real seconds
[tab][tab]set {zeussure.%player} to 0

Bunu bir ability e kaydet.