- En iyi cevaplar
- 0
Kod:
on chat:
replace all "Ewoulee" with "&4&lEwoulee" in the message
Yok yine olmadı ve buna bosluk bırakılması gerekmiyormu yanlıs olabilir kusura bakma ama hep öyle yapıyorlar diye söyledim
on chat:
replace all "Ewoulee" with "&4&lEwoulee" in the message
Yok yine olmadı ve buna bosluk bırakılması gerekmiyormu yanlıs olabilir kusura bakma ama hep öyle yapıyorlar diye söyledim
on chat:Yok yine olmadı ve buna bosluk bırakılması gerekmiyormu yanlıs olabilir kusura bakma ama hep öyle yapıyorlar diye söyledim
Error vermiyorsa skript oyunculara Renkli yazma yetkisi vermen lazım.Allah allah olmyor
Bu çok yüksek ihtimalle çalışır, ayrıca eğer plugin ile yapılsın istiyorsanız;Kod:on chat: replace all "Ewoulee" with "&4&lEwoulee" in the message
Enabled: true
Separate symbol: /
List:
- Ewoulee/&4&lEwoulee
Hayır, onu demiyor arkadaş. Mesela ben girdim serverine oyuncuyum buda kurucu ismide asd ben sohbette asd yazdım onu çağırdım yani ama onun ismini yazınca renkli yazacak ismi arkadaş bunu demek istiyor bu arada @GokhannT daha açıklayıcı anlatrısan iyi olur anlamayan arkadaşlar çok olacaktır emin ol.../nick isim &4&lİsim dene.
on chat:
replace all "isim" with "&4&lisim" in the message
yok olmuyor yaBu çok yüksek ihtimalle çalışır, ayrıca eğer plugin ile yapılsın istiyorsanız;
SuperCensor plugini ile yapılabilir. Plugini kurunca world+replacer.yml ye giriniz.
Kod:Enabled: true Separate symbol: / List: - Ewoulee/&4&lEwoulee
Malesef bu da çalısmıyor2.
PHP:on pickup: if player can't hold event-item: send "<Red>Envanterin doldu!"
yok olmuyor ya
Malesef bu da çalısmıyor
666666666666PHP:on chat: set {_m} to message if {_m} contains "Ewoule": {_ew} to colored "&4&lEwouLee" replace all "EwouLee" with {_ew} in {_m} set message to {_m}
Plugin olarak istermisin?Bilemiyorum
Olmuyor![]()
chat:
set {_e} to "EwouLee"
"%{_e}%" contains "%message%":
replace all "%{_e}%" with "&4&l%{_e}%" in the message