Neden Ben Değil ; (
Myper çok samimi, sürekli konuştuğum, bana skriptin mantığını anlatan bir insan. O yüzden onu etiketleme gereği duydumNeden Ben Değil ; (
options:
duyuru_1: İlk duyuru
duyuru_2: İkinci duyuru
duyuru_3: Üçüncü duyuru
on skript enable:
set {_siradaki} to 1
set {duyuru_1} to "{@duyuru_1}"
set {duyuru_2} to "{@duyuru_2}"
set {duyuru_3} to "{@duyuru_3}"
every 60 seconds:
broadcast "&8&m------------------------------------------------"
broadcast "%{duyuru%{_siradaki}%}%"
broadcast "&8&m------------------------------------------------"
if {_siradaki} is 3:
set {_siradaki} to 1
else:
add 1 to {_siradaki}
on craft:
if event-item is diamond armour or iron armour:
cancel the event
message "&c&oBu eşyayı üretemezsin !"
Skript minik eklentiler geliştirmek içindir. Böyle basit bir şey için skript kullanmak bence daha mantıklı. Zaten abartılacak bir performans kaybı yaşanmaz; 3 trigger var sadece içindeDuyuruyu skript ile yapma gereğin nedir? Skript sunucunu daha çok yorar. Onun yerine plugin kullanmanı öneririm. SimpleBroadcast plugini ile çok daha kolay bir şekilde yapabilirsin.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ok Saol Bende Pl İle Yapıyım Diye DüşünmüştümDuyuruyu skript ile yapma gereğin nedir? Skript sunucunu daha çok yorar. Onun yerine plugin kullanmanı öneririm. SimpleBroadcast plugini ile çok daha kolay bir şekilde yapabilirsin.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ok Saol Teşekürler Ama Ben Demir Altın Taş Elmas İtemlerinin Yapılmasını Engellemek İstiyorum Bana on craftın Mantıgını Özelden YazabilirmisinKod:options: duyuru_1: İlk duyuru duyuru_2: İkinci duyuru duyuru_3: Üçüncü duyuru on skript enable: set {_siradaki} to 1 set {duyuru_1} to "{@duyuru_1}" set {duyuru_2} to "{@duyuru_2}" set {duyuru_3} to "{@duyuru_3}" every 60 seconds: broadcast "&8&m------------------------------------------------" broadcast "%{duyuru%{_siradaki}%}%" broadcast "&8&m------------------------------------------------" if {_siradaki} is 3: set {_siradaki} to 1 else: add 1 to {_siradaki} on craft: if event-item is diamond armour or iron armour: cancel the event message "&c&oBu eşyayı üretemezsin !"
Skript minik eklentiler geliştirmek içindir. Böyle basit bir şey için skript kullanmak bence daha mantıklı. Zaten abartılacak bir performans kaybı yaşanmaz; 3 trigger var sadece içinde![]()
on craft eventi çalışma masasından ya da envanterden herhangi bir eşyanın üretilme olayıdır. Üretilen eşyayı event-item olarak çekebilirsin.Ok Saol Bende Pl İle Yapıyım Diye Düşünmüştüm
Ok Saol Teşekürler Ama Ben Demir Altın Taş Elmas İtemlerinin Yapılmasını Engellemek İstiyorum Bana on craftın Mantıgını Özelden Yazabilirmisin