İstiklalSurvival Yetkili Alımları

BlooodyMarry

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Serhat
Soyadınız:Kurt
Yaşınız:16
Skype hesabınız (adresiniz):hurmaabi
Mikrofonunuz bulunuyor mu:evet var
Oyun içi isminiz nedir:BillyTheRanga
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:6
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]:LCTR-UNOCRAFT-SOUL NW-WINTER NW BUNLAR
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]:Ben yetkili olmaya dogustan hazırımmmm
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]:Cünkü cok güzel bi sunuxuya benziyor.
İstiklaSurvival Yetkili Ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz [zorunlu]:Benim iletişim bağım ve ÖZGÜVENim çok yüksektür o yüzden anlaşabilirim.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]:Benim daha iyi ve bilgili bir yetkili olmam
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]:Cok iyidir ama gerekirse gerkenide yaparım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız [zorunlu]:Süperimdir bu konuda cok iyi anlasırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Kendi maplerimi pllerimi eklerim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:küfürbaz oyuncular ve hileler

AtakanBAba52

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Atakan
Soyadınız:Atasoy
Yaşınız:16
Skype hesabınız (adresiniz):AtakanThePro
Mikrofonunuz bulunuyor mu:Evet
Oyun içi isminiz nedir:AtakanTR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:5
Nerelerde görev yaptınız veya görevlisiniz [zorunlu]:Bya sw de görev yaptım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz? Sizce hazır mısınız [zorunlu]:Hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz? Bize anlatır mısınız? [zorunlu]:Kalitei bir server olacagını düsündüm
İstiklaSurvival Yetkili Ekibine uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz [zorunlu]:Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey nedir? düşüyor musunuz? [zorunlu]:Ayıran bisi yoktur
Oyunculara davranışınız nasıldır [zorunlu]:Kibarımdır