İsyan | Böyle Bir Şey Yok Ya!..

H4CK3RW0LF | Alicãn

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Adamlar Geliyor '20. Mesajım Holley' , '500 Puan Başarıyla Geçildi' , '20 Mesajımı Attım' Diyor Bu Nasıl Bir Anlayıştır Yani Para Kasma değilde Nedir ? Sinirleniyor İnsan Durduk Yerde Böyle Yapmayın Tamam Anladık Sohbet Yeri de Böyle Sohbet Olmaz. Hani Böyle Bir Şey Doğruysa Bana Söyleyin Konu Açayım Param Artsın Sonra Bida Açayım Şu Param Oldu Sonra Birdaha Artcak Bida Bida ... Söyler misiniz Böyle Yapmak Doğru mu ?

H4CK3RW0LF | Alicãn

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olsun Ha Öyle Ha Böyle Şu Anda Para Kasmanın En İyi Yolu Konu Açmak Bunu da Gereksiz Yapınca Rapor Etmek Gerekiyor. Ama Rapor la Olmuyor.

Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
İşte öyle beyinleriyle yetinenler var.
ben önceden şu 100 mesaja ulaşmak isterdim şimdi umrumda bile değil yani forumu sadece sohbet yardım için kullanıyorum artık
zaten şöyle bir şey varki H4CK3RW0LF zaten genel/sohbet/kafe yerine konu açıp mesaj atarsan mesaj sayın artmıyor diye biliyorum öyle değil mi?

Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
Çok kötüymüş ya eskiden sanki artmıyordu

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paradoks, görünüşte doğru olan bir ifade veya ifadeler topluluğunun bir çelişki oluşturması veya sezgiye karşı bir sonuç oluşturmasıdır.

Aslen belirtmek istediğim sen diyeceksinki post kasıyorsun bende diyecemki bunu yazarken sende kastın bak sende kastın aha kasıyorsun muhabbeti.Yani sonsuz döngü diye gider bu olay.