İtem gitmeme ACİL DESTEK

tayi62

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Minecraftturk ailesi
Benim bir pvp serverim var sorun şu adamlar villagerden enchli kılıç filan alıyor ama basınç plakası yani item yenilemeye basınca aldıkları her şey gidiyor ben özel olarak gitmemesini istedigim itemleri nasıl ayarlicam?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
İtemi NPC İle Değilde Skript İle Almalı Yaparsan Skript İle İtemi Alan Yoklayıp Oyuna Her Girdiğinde O İtemi Vermesini Ayarlayabilirsin.
Veya şöyle Olabilir
Örn Adam Elmas Kılıç Aldı Ve Elmas Kılıç Hiçbir Kitte Yok
Sen Orada itemleri Verirken Komut Bloğu Tarzı Kullanıp İtemleri Vermeden Adamın Üstünde Sadece Diğer Kitlerde Bulunan Tüm İtemleri Clear İle Silip Yeni Kitin İtemlerini Verirsin Ve Adamın Diğer Aldığı Özel Ekipman Üzerinde Kalır.

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana güzel bi sistem yapabilirim skript ile istersen.Akşam müsait olucam sende açık olursan hallederiz gelişmiş bişi yapmiş oluruz sunucuna.

tayi62

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana güzel bi sistem yapabilirim skript ile istersen.Akşam müsait olucam sende açık olursan hallederiz gelişmiş bişi yapmiş oluruz sunucuna.
bana çok yardım etmiş olursun :) çünkü sunucu 30 online oluyor hep ve 15 kişisi dialarım gitti admin filan diyolar

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Basınç plakası ile clear yapıyorsan ve 1.7 ise özel olarak gitmesini istediklerini /clear @p itemid ile ayarlayabilirsin.