İtem özel numara

GolcuOsman

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
her kılıca özel bir şey yapmak istiyorum mesela {deneme} 100 olacak adam kılıçla her vurduğunda 1 düşecek ama bu kılıca özel bir şey olsun istiyorum mesela adam başka birisinede verse {deneme} aynı sayıdan devam edecek

Enes3262

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Name kısmında mı olsun, Lore kısmında mı olsun daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışanlar olacaktır.

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
gizlenmiş string kullanabilirsin, kılıcın 1. loresini alırsın oraya koyarsın, ben o şekilde yapıyorum ama daha iyi yöntemlerde olabilir bilemiyorum,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu kodu inceleyerek skript e çevirmek için bilgi alabilirsin chatcolor dan vs. özellikle bu kısımdan;

private static final String SEQUENCE_HEADER = "" + ChatColor.RESET + ChatColor.UNDERLINE + ChatColor.RESET;
private static final String SEQUENCE_FOOTER = "" + ChatColor.RESET + ChatColor.ITALIC + ChatColor.RESET;

GolcuOsman

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
gizlenmiş string kullanabilirsin, kılıcın 1. loresini alırsın oraya koyarsın, ben o şekilde yapıyorum ama daha iyi yöntemlerde olabilir bilemiyorum,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu kodu inceleyerek skript e çevirmek için bilgi alabilirsin chatcolor dan vs. özellikle bu kısımdan;

private static final String SEQUENCE_HEADER = "" + ChatColor.RESET + ChatColor.UNDERLINE + ChatColor.RESET;
private static final String SEQUENCE_FOOTER = "" + ChatColor.RESET + ChatColor.ITALIC + ChatColor.RESET;
Teşekkür ediyorum :)
Bunu skript ile yapma ihtimalimiz yokmu java bilgim 0 malesef
Gizli lore ne icin olacak {deneme} sayisi icinmi {deneme} sayisini oyuncularda gorse sıkıntı olmaz

Son düzenleme: