Harita sürümü 1.10.2Haritanın sürümü neydi ?
/hd near 5
/hd remove "isim"
/hd create "isim" "yazmak istediğin yazı"
edit : eğer server üzerinden açıyorsan hemen şu plugini indirerek onu silebilir tekrar baştan yazabilirsin.Server üzerinden mi açıyorsun yoksa kendin yükleyip hemen açtın mı ?
Server üzerinden mi açıyorsun yoksa kendin yükleyip hemen açtın mı ?
Daha önce bu tür harita işleriyle uğraşmadım, tek oyunculu mu bilmiyorum yani, eğer bir sunucu üzerindeyse ki büyük bir ihtimalle öyleyazıp o yazının adının öğrenip ardındanKod:/hd near 5
yazıp kaldırabilirsin, sonra tam bulunduğu yere gidip -yükselik dahil-Kod:/hd remove "isim"
şeklinde yazarsan olur diye umuyorum.Kod:/hd create "isim" "yazmak istediğin yazı"
edit : eğer server üzerinden açıyorsan hemen şu plugini indirerek onu silebilir tekrar baştan yazabilirsin.
Peki oraya nasıl yazı yazabilirim ? Yada yazabilir miyim ?Yanınızdaki armorstandları temizler, dolayısıyla hologramları da temizler.Kod:/kill @e[type=ArmorStand,c=1]
Sunucu üzerinden değil normal açtım. Bu eklentiyi launchera uygulayamaz mıyım ?
Nasıl kurabilirim bir bilgin varmı acaba ? Birde sunucuda yaptığımda normal tek kişilik oynayanlar görür mü ?Kendine tek kişilik bir hamachili bukkit kur plugins klasoru açıp içine bu dediğim plugini at
Mapı yaparsın paylaşırsın sonra onlarda indirip normal açıp oynarlar şimdi kurulumunu edit olarak videoda atıcam 1 saniye.Nasıl kurabilirim bir bilgin varmı acaba ? Birde sunucuda yaptığımda normal tek kişilik oynayanlar görür mü ?
Teşekkür ederim deneyeceğim.Mapı yaparsın paylaşırsın sonra onlarda indirip normal açıp oynarlar şimdi kurulumunu edit olarak videoda atıcam 1 saniye.
Edit:
Yardımcı olduysam ne mutlu bana .
Hocam çok teşekkürler sunucu kurmama gerek kalmadı./entitydata @e[type=ArmorStand,r=[B]2[/B]] {CustomName:"YAZI"}
2 metre (blok) yanında ki zırh askılarının adını değiştirir. Uzun yazılar için komut bloğu kullanabilirsin.